Kayseri'den Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Kayseri'den Gol Sesi Çıkmadı

Kayseri\'den Gol Sesi Çıkmadı

Sezonu Erciyesspor deplasmanında açan bordo mavililer, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

31.08.2014 20:32  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de ilk maçına çıkan Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor deplasmanında 0-0'lık sonuçla sezonu bir puanla açtı.

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde rakipleri belli olan Trabzonspor, ligin ilk maçında Erciyesspor'a konuk oldu.İki ekibin de pozisyonlar yakaladığı maçta gol sesi çıkmadı.

Rostov maçında sakatlanan Oscar Cardozo'nun yanı sıra Bosingwa, Özer Hurmacı ve geçen sezondan kart cezalısı olan Sefa Yılmaz kadroda yer alamadı. Cardozo olmayınca Trabzonspor'da forvet hattında Deniz Yılmaz yer aldı. Kayseri Erciyesspor'da yeni transferler Necati Ateş, John Boye ve Zoua ilk 11'de maça başlayan isimlerdendi.

TEMPO YAVAŞ YAVAŞ ARTTI

Kayseri'de sıcak bir havada oynanan maça iki ekip de tutuk başladı. İlk 10 dakikanın ardından Trabzonspor oyunun üstünlüğünü eline geçirdi. Dakikalar 11'i gösterdiğinde sağ çaprazdan Deniz Yılmaz sert bir şut çıkardı ama geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen Gökhan gole izin vermedi.

İlk şutunu 11. dakikada çeken Trabzonspor, Erciyesspor defansının büyük bir hatasında gole çok yaklaştı. 14'de orta saha yakınlarında Sylla'nın kaptırdığı topta Deniz Yılmaz ceza sahasına kadar girdi ama Ganalı Boye, müthiş bir hızla topa müdahale etti.

Trabzon tehlikelerini üstünden atan Erciyesspor, ilk 15 dakikanın ardından dengeyi kurdu. 27. dakikada sağ kanattan yapılan ortada yeni transfer Zoua uçarak çok güze bir kafa vuruşu yaptı ama Onur izin vermedi.

Daha önce oynadığı takımlarda forvette yer alan Necati, ilk yarım saatte daha çok orta sahada oyun kurucu olarak yer aldı.

İlk yarının sonlarına doğru Trabzonspor, Yusuf ile ornagize gelmeye başladı. Sol kanadı iyi kullanan genç futbolcunun getirdiği toplarda Cardozo'nun yokluğunda ileti uçta yer alan Deniz, etkili olsa da son vuruşlarda etkisiz kaldı.

Temposuz başlayan ilk yarıda oyun sonradan hızlanmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve ilk 0-0 sona erdi.

ÖNCE KAÇIRDI SONRA SAKATLANDI!

İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor, Deniz Yılmaz ile iki net pozisyondan boş döndü. Sağ kanattan yapılan ortada Deniz zor da olsa dokundu top üst direkten döndü! Bu pozisyonun hemen ardından Trabzonspor, orta sahada yaptığı baskıyla %100'lük bir poziyon yakaladı. Kevin Constant'ın pasında yine Deniz Yılmaz, Gökhan ile karşı karşıya kaldı fakat Gökhan yine geçit vermedi.

İkinci yarının hemen başında iki tane net gol pozisyonundan yararlanamayan Deniz, 50. dakikada kaçırdığı pozisyonda sakatlanınca yerini Gökhan Karadeniz'e bıraktı.

ERCİYES DENGELEDİ

Trabzonspor'un kaçırdığı net gol pozisyonun ardından Erciyesspor, oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Ev sahibi ekip 65. dakikada İlhan Parlak'ın getirdiği pozisyonda Zoua ile gole çok yaklaştı ama yeni transfer Zoua atılan pası değerlendiremedi.

Erciyesspor'da Premier Lig takımı Aston Villa'dan transfer edilen Sylla orta sahada yaptığı müdahalelerle bu sezon takımının dinamolarından biri olacak gibi...

Maçın son 10 dakikasına girilirken Erciyesspor, oyunun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarıda Constant ile Zoua çekişmesinde Trabzonsporlu futbolcunun kaşı açılmıştı. Bu sefer Constant rakibine faul yaptı. 81. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen İlhan Parlak çok sert vurdu top üst direkten döndü. Bu pozisyon Erciyesspor'un gole en çok yaklaştığı an oldu.

Maçın geri kalan 10 dakikalık kısmında iki ekip de risk alamayınca maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Rostov deplasmanında 0-0 kalan Trabzonspor, sezonun ilk maçında da gol atamadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kayseri'den Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement