Erasmus Programı Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Erasmus Programı Eğitimi

Erasmus Programı Eğitimi

"Gençlik İstihdamının Arttırılmasına Yönelik Erasmus+ Programının Araç Olarak Kullanılması Eğitimi" Diyarbakır'da gerçekleştirildi.

23.05.2015 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Türkiye'deki Eurodesk temas noktalarına yönelik olarak "Gençlik İstihdamının Arttırılmasına Yönelik Erasmus+ Programının Araç Olarak Kullanılması Eğitimi" Diyarbakır GreenPark Otelde gerçekleştirildi.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde hizmet veren 30 Eurodesk Temas Noktası irtibat kişisinin bulunduğu eğitime Dicle Üniversitesi Proje Ofisinden Uzm. Fatma Çalık ve Kariyer Merkezi Uzm. Latif Tuncay katıldı. Eğitimde girişimcilik, istihdam ve kariyer üzerine yeni araçların geliştirilmesi ve yenilikçi yöntemlerin kullanılması konularında birçok atölye çalışması, simülasyon eğitimleri ile bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Eğitim sonrasında Dicle Üniversitesi Proje Ofisi ve Kariyer Merkezi gençlerin istihdam edilebilirliklerinin artırılmasına yönelik proje çalışmalarına başladı. İstihdama yönelik önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek olan proje ve etkinliklerde yer almak için Proje Ofisinin (https://www.facebook.com/dicleprojeofisi) ve Kariyer Merkezinin (https://www.facebook.com/dukadam) sosyal medya sayfaları takip edilebilir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Erasmus Programı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement