Ensar Vakfı 2. Bölge Toplantısı, Marmaris'te Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ensar Vakfı 2. Bölge Toplantısı, Marmaris'te Yapıldı

Ensar Vakfı 2. Bölge Toplantısı, Marmaris'te yapıldı.

20.12.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ensar Vakfı 2. Bölge Toplantısı, Marmaris'te yapıldı.

Vakfın Marmaris şubesinin ev sahipliğinde Taşhan Park tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ile çevre il ve ilçelerden gelen vakıf temsilcileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Ensar Vakfı Marmaris Şebesi Başkanı Ahmet Turan Şahin yaptı. Şahin, misyon ve sorumluluklarının bilinciyle hizmetlerine devam ettiklerini kaydetti.

Marmaris'te 2014 Nisan ayından bu yana hizmet vermeye başladıklarını belirten Şahin, "Heyecanlı, azimli ve çok gayretliyiz. 'Yol sizi nereye götürüyorsa oraya gitmeyin, yol olmayan yerden gidin ki iz bırakın' diyerek Mehmet Akif Ersoy'un hayali olan Asım'ın neslini yetiştirmek üzere güçlü bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Ensar Vakfı Genel Müdürü Kader ise vakfın 150'ye yakın şubesi ile her geçen gün daha da büyüyerek güzel çalışmalara imza attığını ifade etti. Eğitim, yurt ve yayın faaliyetlerine her geçen gün yeni proje ve çalışmalar eklendiğinin altını çizen Kader,"Son iki ayda Türkiye'nin her tarafına gidiyor ve görüyoruz ki teşkilatlarımız büyük bir heyecan içinde" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da böyle bir ailenin ferdi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Vakfın faaliyetlerini öven Aldoğan, gençlere yeni ufuklar açan vakfın, misyon ve vizyonu itibarıyla büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplantının sonraki bölümünde ise 2015 döneminde yapılacak proje ve çalışmalar görüşüldü. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ensar Vakfı 2. Bölge Toplantısı, Marmaris'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement