Engin Baytar, Galatasaray Geriye Düşünce Stadı Terk Etti - Son Dakika
Spor

Engin Baytar, Galatasaray Geriye Düşünce Stadı Terk Etti

Engin Baytar, Galatasaray Geriye Düşünce Stadı Terk Etti

Galatasaray'da A2 takımında çalışmalarını sürdüren Engin Baytar, Trabzonspor 2-0 öne geçince TT Arena'yı terk etti, taraftarlar tepki gösterdi.

22.11.2014 23:15  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da A2 takımda çalışmalarını sürdüren Engin Baytar'ın Trabzonspor maçında tribüne geç gelmesi ve takım 2-0 geriye düştükten sonra stadı maç bitmeden terk etmesi sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

GENÇ OYUNCULARA LİDERLİK ETTİ

Daha önce de A2 takımdaki bazı gençlere otomobil almasıyla çok konuşulan Engin Baytar'ın tribünlere giderken ve stattan ayrılırken yanındaki genç oyunculara liderlik etmesi gözlerden kaçmadı.

"A2'DEN BİR CACIK OLMAZ"

Baytar'ın bu hareketi sosyal medyada da büyük tepki toplarken "Engin peşinden sürüklediği gençlere böyle mi örnek oluyor? Gelecek nesil böyle yapıyorsa işimiz var demektir, A2'den bir cacık olmaz, Engin Baytar'la takılıp onu örnek alıyorlar" şeklinde eleştiriler yapıldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Engin Baytar, Galatasaray Geriye Düşünce Stadı Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gursel serin: engin bu ülkenin en hırslı ve dikine oynayan tek orta saha adamıydı 3 yıl önce galatasarayın şampiyonluğunda ciğeri patlayana kadar ayaklarına kramp girene kadar sahada kalırdı ve fatih hoca oyundan alırdı iş bilmez yönetimin sayesinde takımdan uzaklaştırıldı, , bakın mersi idmanyurdu almak istiyor ve keşke alabilse bir mersinli olarak ayakta alkışlarız , , 10 3 Yanıtla
  • Cemo: bence engin baytar kadroya geri donmeli derhal, iste yektalarin emre colaklarin halini gorduk trabzonmacinda 9 2 Yanıtla
  • lider: adaam haklı kadroda olanlar yatarak oynadığı için kendinin niçin kadroda olmadığıını soruyordur 4 0 Yanıtla
  • benhur: Moda oldu 1 0 Yanıtla

Advertisement