Engellilerden, Vali Yardımcısı Boylu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engellilerden, Vali Yardımcısı Boylu'ya Ziyaret

Engellilerden, Vali Yardımcısı Boylu\'ya Ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Harun Akpınar, Şermin Zil, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Selami Peksöz, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Engelli Bakım Merkezlerinde barınan engelliler ve Bakım Merkezlerinin yöneticileriyle beraber Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu’yu ziyaret ettiler.

12.05.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Harun Akpınar, Şermin Zil, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Selami Peksöz, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Engelli Bakım Merkezlerinde barınan engelliler ve Bakım Merkezlerinin yöneticileriyle beraber Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu'yu ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boylu, engellilere yönelik hizmetlerin önemine değindi.

Engellilerin sadece bir gün ya da bir hafta değil her fırsatta hatırlanması gerektiğini belirten Boylu, engellilerle bir süre sohbet etti.

Bakım Merkezlerinden gelen engellileri tanıtan İl Müdürü Abdulhakimoğulları, kentte bulunan Bakım Merkezleri ve İl Müdürlüğü'nün engellilere yönelik hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Abdulhakimoğulları, Engelliler Haftası münasebetiyle bu yıl önceki yıllardan çok daha kapsamlı etkinlikler düzenlemekte olduklarını belirterek, engelliler haftasının farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından engelliler, Vali Yardımcısı Boylu'ya engelliler haftası etkinliklerinin davetiyesini takdim ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerden, Vali Yardımcısı Boylu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement