Engelli Çift Bakanlık Önünde Hareketli Dakikalar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Engelli Çift Bakanlık Önünde Hareketli Dakikalar Yaşattı

Engelli Çift Bakanlık Önünde Hareketli Dakikalar Yaşattı

Engelli çift Bakanlık önünde hareketli dakikalar yaşattı Ankara'da kendilerine verilen engelli kartı ile özel halk otobüslerine binemediğini ve otobüs personeli tarafından hakarete uğradığını öne süren engelli çift, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı önünde üzerlerine benzin dökerek kendilerini yakmak istedi.

23.07.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli çift Bakanlık önünde hareketli dakikalar yaşattı

Ankara'da kendilerine verilen engelli kartı ile özel halk otobüslerine binemediğini ve otobüs personeli tarafından hakarete uğradığını öne süren engelli çift, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı önünde üzerlerine benzin dökerek kendilerini yakmak istedi. Elinde ekmek bıçağı bulunan vatandaş sorunlarının çözümleri konusunda ikna edilerek bakanlık içerisine götürüldü.

Başkent'te yaşayan engelli Dursun-Saniye Pertesoy çifti, kendilerine verilen engelli kartı ile özel halk otobüslerine binemediğini ve otobüs personeli tarafından hakarete uğradığını öne sürerek Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı önüne geldiler. Ellerinde bıçak ve çakmak bulunan engelli çift, 'Engelli burada Ulaştırma Bakanı nerede' yazılı döviz taşıdı. Defalarca otobüs personeli tarafından otobüsten indirildiğini ve hakarete uğradığını belirten Pertesoy çifti, konuyla ilgili yaptıkları şikayetlerden sonuç alamadıklarını söyledi. Üzerine benzin döktüğü belirlenen vatandaşlar, çözüm bulunmadığı takdirde kendini yakacaklarını söyleyerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. Elinde ekmek bıçağı bulunan Dursun Pertesoy'u görevliler ikna etmekte güçlük çekti. Pertesoy çifti, Ulaştırma Bakanlığı yetkileri tarafından sorunlarının çözüleceği söylenerek ikna edildi. Pertesoy çifti daha sonra bakanlık binası içerisine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Çift Bakanlık Önünde Hareketli Dakikalar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement