Engel Tanımayan Aşk Nikah Masasına Taşındı - Son Dakika
Güncel

Engel Tanımayan Aşk Nikah Masasına Taşındı

Manisa'da 1.5 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık olan bedensel engelli ikisi de 52 yaşındaki Tahsin Güler ve Meryem Taşsümer, evlendi.

24.06.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 1.5 yıl önce tanışıp birbirlerine aşık olan bedensel engelli ikisi de 52 yaşındaki Tahsin Güler ve Meryem Taşsümer, evlendi. Çift, "Sevgi engel tanımaz" diyerek düğün danslarını tekerlekli sandalye ile birbirlerinin etrafından dönerek yaptı.

Manisa'da engelli çiftin engel tanımayan aşkı evlilikle taçlandı. Manisa Bedensel Engelliler Derneği üyesi Tahsin Güler kendisi gibi yürüme engelli olan Meryem Taşsümer ile evlendi. 1.5 yıl önce tanışan engelli çiftin şahitliklerini Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa Müftüsü Sinan Cihan yaptı. Çiftin nikahını, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi kıydı. Tahsin Güler ve Meryem Taşsümer çifti, ilk düğün danslarını da tekerlekli sandalyeleri ile birbirlerinin etrafında dönerek yaptı.

Eşinin de kendisi gibi doğuştan bedensel engelli olduğunu belirten Tahsin Güler, birbirlerini görür görmez aşık olduklarını söyledi. Güler, "Sevginin engel tanımadığını gösterdik. Birbirimizi görür görmez aşık olduk. Yıllarca evlenmeden bekledik ama birbirimizi bulduk. Tekerlekli sandalyeye mahkum olsak da birbirimizin eksik yanlarını tamamlayacağız. Bizim aşkımız engelsiz" dedi.

DÜĞÜN HEDİYESİ AKÜLÜ SANDALYE

Nikah töreninin ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, evlilik cüzdanını engelli Meryem Taşsümer'e verdi. Engelli çiftin en güzel düğün hediyeleri de İl Müftüsü Sinan Cihan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Büyükşehir Belediyesi damada, Müftü Cihan da geline akülü tekerlekli sandalye hediye etti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engel Tanımayan Aşk Nikah Masasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement