Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de - Son Dakika
Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri\'de

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Birçok alanda yatırım yapılır ama en önemli yatırım bizim çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır"

12.07.2014 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Birçok alanda yatırım yapılır ama en önemli yatırım bizim çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır" dedi.

Bakan Yıldız, beraberinde Vali Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin "Yetim Çocuklar" için Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlediği iftar programına katıldı.

Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, sözlerine, ramazanın birinci gününde Soma'daki yetimlerle beraber olduklarını hatırlatarak başladı.

"Yetim Çocuklar" iftarlarının ülke genelinde 832 noktada düzenlendiğini vurgulayan Bakan Yıldız, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın ayıdır. Kayserimiz hayırseverleri ile meşhurdur. Fakiri zengini demeden, yoku yoksulu demeden, bir arada yaşayabilen ve birbirini anlayabilen, birbirine derdini açabilen bir ilimizdir. Tabi çocuklarımızın iyi bir geleceğe ulaşması bizlerin görevi. Hükumetlerin, merkezi ve yerel yönetimlerin görevi. O yüzden şu anda bulunduğumuz ülkeden daha iyi bir ülkeyi, kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza hediye etmemiz lazım. Bütün çalışmamız, uğraşımız bundan kaynaklanıyor. En büyük yatırımı eğitime ve çocuklarımıza yapıyoruz. Bir çok alanda yatırım yapılır ama en önemli yatırım bizim çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement