Genç Milyarder Lüks Villasında Ölü Bulundu - Son Dakika
Dünya

Genç Milyarder Lüks Villasında Ölü Bulundu

ABD'nin en zengin aileleri arasında gösterilen ve Getty Oil'in kurucusu olan Jean Paul Getty'nin torunu Andrew Getty 3.8 milyon dolarlık villada yarı çıplak halde ölü bulundu.

01.04.2015 16:49  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin en büyük petrol şirketlerinden biri olan Getty Oil'in varisi 47 yaşındaki Andrew Getty Hollywood'daki 3.8 milyon dolar değerindeki villasında ölü bulundu. Andrew Getty'nin belden aşağı çıplak olduğu ve bedeninde yaralar olduğu belirtildi.

BANYODA YARI ÇIPLAK BULUNDU

Los Angeles polisi dün yerel saatle 14.00'te Andrew Getty'nin eski kız arkadaşından bir telefon aldı. Telefondaki kadın, bir erkeğin öldüğü ihbarını yaptı. Hollywood Hills'taki villaya gelen polis Getty Oil'in varisi Andrew Getty'yi banyoda yarı çıplak buldu. Belden aşağısı çıplak olan Getty'nin nefes almadığı ve ağır yaralar sonucu kan kaybı yaşadığı belirtildi.

ESKİ KIZ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Amerikan polisi, Andrew Getty'nin nasıl yaralandığıyla ilgili açıklama yapmazken, eski kız arkadaşını gözaltına aldı. Eski kız arkadaşı hakkında iki hafta önce alınan bir mahkeme kararı olduğu ve Getty'ye yaklaşmasının yasaklandığı belirtildi.

EN ZENGİN AİLELERDEN

Olayı soruşturan ABD'li yetkililer, Andrew Getty'nin doğal yollardan ya da kaza sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği olasılığı üzerinde de duruyor. Eski kız arkadaşın ölümden sorumlu olmadığı da iddialar arasında. Getty Oil'in varislerinden Andrew Getty'nin babası Gordon P. Getty'nin 2.1 milyar dolar serveti olduğu tahmin ediliyor.


Genç Milyarder Lüks Villasında Ölü Bulundu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Genç Milyarder Lüks Villasında Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • adım: Yarı çıplak öldüyse kesin chp lidir. Sarıklı cübbeli ölseydi cennete giderdi. Çünkü akp ki ler cennetlik. 4 26 Yanıtla
  • Biz Her yerdeyiz: Öldü gitti isterse dünya onun olsun her sey bos dünya da kaldi 29 1 Yanıtla
  • B.D: ee ne oldu olum dünya sana da kalmadı 19 4 Yanıtla
  • Metin KARA: 'Nasıl yaşarsanız, o şekilde ölürsünüz' Hadis-i Şerif. Dünyadan bir hıristiyan daha eksilmiş. Elhamdülillah 5 10 Yanıtla
  • Ferdi Demir : Dünya fani ölüm ani 10 1 Yanıtla
  • mtn: Çok uzüldum. . . suriyede, gazzada, irakta her gün yüzlerce kişi öldürülüyor. . . 9 2 Yanıtla
  • Tolga: Vay rezil çıplak öldü niye götürmedi biraz petrol. 7 3 Yanıtla
  • zeynep: Ama zevk için de yaşadı bu yasa kasar 4 5 Yanıtla
  • Frozontana: Herif ölmüş ! haberde hala zenginliği anlatıyor ! Nedir yani çokmu şaşırdınız ölüm herkese ! Reset !! 9 0 Yanıtla
  • zeynep: Ama zevk için de yaşadı bu yasa kadar 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.

  • TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı
    17:10 TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500 koli yardım dağıttı. Ayrıca, 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası kapsamında 1000 Mushaf dağıtıldı ve 1000 kişiye iftar verildi. Yardım çalışmalarına Sırbistan İslam Birliği Başkanı Senad Halitovic ve Din Hizmetleri Müşaviri Ertuğrul Coşkun da katıldı.


Advertisement