En iyi parfüm fiyatları nerede? - Son Dakika
Advertorial Sondakika

En iyi parfüm fiyatları nerede?

En iyi parfüm fiyatları nerede?

Teninize yakışan, sizinle bütünleşen, kokunuzu duyanlarda büyüleyici etki yaratan parfümünüzün markası nedir?

29.03.2013 18:07  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Teninize yakışan, sizinle bütünleşen, kokunuzu duyanlarda büyüleyici etki yaratan parfümünüzün markası nedir? Burberry, Calvin Klein, Bvlgari, Guess, Hugo Boss, S.T. Dupont, Lolita, Davidoff, Lacoste, Cerruti gibi lüks parfüm markalarından biri mi? Parfümde en iyisini seviyorsanız; bu haberi okumaya devam edin çünkü size bir müjdemiz var!

Parfüm müjdemizi vermeden önce bize biraz kendinizden bahseder misiniz? Alışveriş ve tüketim alışkanlıklarınız nasıl? Biz de kadın olduğumuz için kendimizden yola çıkarak hakkınızda biraz fikir yürütelim mi? Aylık bütçenizden önemli bir bölümü sevdiğiniz parfümü satın almak için kullanıyorsunuz ancak hemen bitmesini istemediğiniz için kısıtlı miktarda mı kullanıyorsunuz? Yoksa siz, annelerinizin evin en güzel odasını misafirlere ayırıp kapısını kilitli tutması gibi gibi orijinal ve lüks parfümlerinizi sadece özel anlarda kullanmak üzere mi saklıyorsunuz? Kızlar, biz yepyeni bir dünyada yaşıyoruz; her şeyin en iyisi ve en fazlasını hak ettiğimiz gibi parfümde de en iyisini ve en fazlasını hak ediyoruz! Sevdiğiniz parfümden ayrı kalmayın; ne zaman biteceğini hesap etmeden kullanın ve nefes kesici kokunuzla hayatınızdaki insanları büyüleyin; kendi kokunuzdan mutluluk duyun! Peki, nasıl olacak?

Akıllı kadınların ortak özelliklerinden biri nedir, biliyor musunuz? Akıllı kadınlar, kendilerine layık gördükleri her şeye, bütçelerini ve ruhsal durumlarını sarsmadan sahip olurlar ve hayatta her şeyin mümkün olduğunu bilirler. Bu haberi okuduğunuza göre siz de o akıllı kadınlardan birisiniz; en iyi parfüm fiyatlarını öğreneceksiniz ve istediğiniz lüks parfümü uygun fiyata satın alıp, kendiniz için cömertçe kullanacaksınız! Peki, en iyi parfüm fiyatları nerede?

Akıllı kadınların ortak özelliklerinden bir başkası nedir, biliyor musunuz? Parfüm, kozmetik ve güzellik ürünlerinde kalite ve uygun fiyatı bir arada sunan Evoria'dan alışveriş yapmak! Evoria ; Burberry, Calvin Klein, Bvlgari, Guess, Hugo Boss, S.T. Dupont, Lolita, Davidoff, Lacoste, Cerruti gibi lüks parfüm markalarında tek fiyat kampanyası yapıyor ve istediğiniz parfümü 99 TL'ye almanızı sağlıyor. Ne muhteşem bir haber, değil mi?

Orijinal şişesinde, gerçek kokusunda, lüks parfümünüzü; bütçenizi sarsmadan sadece 99 TL'ye satın alacaksınız ve istediğiniz kadar kullanacaksınız! Gelecek günleri hesap ederek, Evoria'nın bu muhteşem kampanyasını daha verimli kullanın: sevdiğiniz parfümden birkaç şişe alın ve geleceği garantileyin! Sosyal ortamınızda parfümlerle ilgili sohbet açıldığında "şekerim, ben asla 'çakma' parfüm kullanmam, orijinal kadına orijinal parfüm yakışır" demenin, haklı gururunu yaşayın!

Ürünleri görmek Haftanın Kampanyası bölümünü ziyaret edin.

Son Dakika Advertorial Sondakika En iyi parfüm fiyatları nerede? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Renault Yetkili Servis Kıyı Otomotiv Plaza
    15:30 Renault Yetkili Servis Kıyı Otomotiv Plaza

    İstanbul'un kalbinde, Pendik bölgesinde Renault markasını gururla temsil eden Kıyı Otomotiv Plaza, uzman kadrosu ve modern tesisleriyle otomotiv tutkunlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Renault yetkili servis olarak uzun yıllardır sektördeki deneyimini ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firma, müşterilerine araçlarıyla ilgili her türlü ihtiyacı karşılayan eksiksiz bir çözüm sunmaktadır.

  • MİRA: Birleşik Arap Emirlikleri Emlak Uzmanlarıyla Özel Bir Buluşma
    12:15 MİRA: Birleşik Arap Emirlikleri Emlak Uzmanlarıyla Özel Bir Buluşma

    Dubai merkezli öncü emlak aracısı MİRA Emlak, son zamanlarda Raffles Istanbul'da özel bir etkinliğe ev sahipliği yaparak seçkin emlak fırsatlarına ışık tuttu. MİRA'NIN Türkiye pazarındaki büyüme hırsını ve kararlılığını simgeleyen etkinlik, Dubai'nin önde gelen emlak projelerine daha yakından bakma fırsatı sağladı.

  • İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor
    25 Mar İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor

    Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren iş insanı İsmet Yıldırım, gerçekleştirdiği ihracatlarla ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Dünya genelinde düzenlenen fuarlara katılarak Türkiye'yi başarıyla temsil eden Yıldırım, deprem felaketinden sonra kuyumculuk sektöründe ihracatın durma noktasına geldiğini ve bu durumun telafi edilmesi için büyük çaba harcandığını belirtti.

  • Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor
    21 Mar Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor

    Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.

  • 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı
    19 Mar 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı

    Salonlar, evin kalbi ve ruhu olarak kabul edilir. Bu nedenle de salonunuzun tasarımı ve dekorasyonu, evinizin genel atmosferini belirlerken önemli bir rol oynar. 2024 yılında, iç mimari ve dekorasyon dünyasında birçok yeni trend ortaya çıktı ve salonlar için tasarım konusunda heyecan verici yeni fikirlerle dolu bir yıl olacak gibi görünüyor.


Advertisement