En Çok Konuşulanlar - Son Dakika
Güncel

En Çok Konuşulanlar

PRNet A.Ş, çok konuşulan olay ve kişileri raporladı. 22-28 Haziran 2015 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, "PRNet En'leri" 5 başlık altında sıralandı.

30.06.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD TERÖRÜ!

Tel Abyad ve Ayn İsa kentlerinden çıkartılan Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) eş zamanlı olarak Kobani ve Haseke'ye intikam saldırıları gerçekleştirirken, aynı zamanda Tunus'ta 5 yıldızlı bir otelin plajını tarayarak 37 kişiyi öldürdü. Arka arkaya gerçekleşen saldırılar 1499 haber ile haftanın en çok konuşulan konusu oldu.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Usta Gazeteci Cüneyt Arcayürek son yolculuğuna uğurlandı. Meslek hayatı boyunca "Johnson Mektubu" gibi pek çok önemli habere imza atan Arcayürek'in vefatı 202 habere konu oldu.

IMF'ye olan 1.6 milyar Euro'luk borç taksidini 30 Haziran'a kadar ödemediği takdirde iflas etmiş sayılacak olan Yunanistan'ın mali durumu 201 haberle haftanın önemli başlıkları arasında yer aldı.

Türkiye'nin 2014 yılı vergi rekortmeni, 37,5 milyon lira vergi tahakkuk ettirilen Şarık Tara oldu. Tara'nın başı çektiği listede yer alan diğer isimler basında 153 yansıma buldu.

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) mücadele eden Türkiye Kadınlar Voleybol Milli Takımı, final maçında Polonya'yı 3-0 yenerek altın madalya kazandı. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Filenin Sultanlarının başarısı 126 haber ile raporlandı.

SİYASETİN EN ÇOK KONUŞULANI "RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 bin 585 haber ile siyaset gündemini belirleyen isim oldu. Ahmet Davutoğlu 2 bin 44 haberle ikinci sırada yer alırken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1758 haberle listenin üçüncüsü olarak raporlandı. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sıralamayı takip eden diğer isimler oldu.

SHOW DÜNYASININ EN ÇOK KONUŞULANI "CEM YILMAZ"

Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 58. sırada yer alan Cem Yılmaz, imalı açıklamalarıyla 131 haberde yer alarak haftanın en çok konuşulan ünlü ismi oldu. Aynı listede bu yıl gerilediği görülen Acun Ilıcalı 130 haberle sıralamayı takip ederken, magazin dünyasının renkli ismi Demet Akalın 103 haberle listenin üçüncüsü olarak raporlandı. Sezen Aksu ve Kenan Doğulu yakın haber adetleriyle haftanın çok konuşulan diğer ünlü isimleri oldu.

SPORUN EN ÇOK KONUŞULANI "YILDIRIM DEMİRÖREN"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Yıldırım Demirören 1061 haberle spor dünyasının gündemini belirleyen isim oldu. Demirören'e verdiği destekle kendi camiasında eleştiri oklarının hedefi olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 435 haberle listenin ikinci sırasında yer alırken; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım listeyi takip eden isim oldu. Sıralamayı Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Şenol Güneş ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman izledi.

SPORCU MEDYASININ EN ÇOK KONUŞULANI "DEMBA BA"

Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Demba Ba, 441 haber ile haftanın medyatik sporcusu olarak belirlendi. Yeni sezonda adı Paris Saint Germain, Chelsea, Manchester United ve Barcelona takımları ile anılan Arda Turan 314 haberle ikinci sırada kaydedilirken; Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Kevin Constant listenin üçüncü sırasında yer aldı. Galatasaraylı Felipe Melo ve Fenerbahçe ile yolları ayrılan Emre Belözoğlu haftanın diğer medyatik sporcuları oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Çok Konuşulanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement