ORC'nin Anketinde En Başarılı Başkan Melih Gökçek - Son Dakika
Güncel

ORC'nin Anketinde En Başarılı Başkan Melih Gökçek

ORC'nin 81 ilde 12 bin 600 kişi ile yaptığı araştırmada en başarılı büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, en başarılı il belediye başkanı ise Recep Gürkan oldu.

12.01.2015 16:35  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORC Araştırma'nın 2-10 Ocak tarihleri arasında 81 ilde 12 bin 600 kişi ile yüz yüze görüşerek yaptığı ankete göre 2014 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 58.1 oy oranı ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.

TOPBAŞ 4. SIRADA YER ALDI

Gökçek'i, yüzde 56 oy oranı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yüzde 55.4 oy oranı ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 55.1 oy oranı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve yüzde 54.8 oy oranı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek izledi.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN 6. SIRADA

İlk 5'in AK Partili Belediyeler olması dikkat çekerken bu isimleri sırasıyla Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti.

EN BAŞARILI İL BELEDİYE BAŞKANLARI

Ankete göre 2014 yılının en başarılı il belediye başkanı ise yüzde 53.8 oy oranı ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan... Gürkan'ı izleyen isimler ise yüzde 52.5 oy oranı ile Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yüzde 52.2 oy ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yüzde 51.6 oy ile Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve yüzde 50.7 oy oranı ile Sırrı Sakık oldu.

EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI

2014 yılının en başarılı Büyükşehir ilçe belediye başkanları ise şu şekilde:

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu (yüzde 57.4), Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak (yüzde 55), Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar (yüzde 52.7), Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edabali (yüzde 52.1), Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu (yüzde 51.3)

ORC\'nin Anketinde En Başarılı Başkan Melih Gökçek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel ORC'nin Anketinde En Başarılı Başkan Melih Gökçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • 1453 kartalları: BU HABERE ÇAPULCU HAİNLER GEZİ ZEKALILAR FAŞISTLER KOMÜNISTLER PKK'LILAR ÇETELER VE CEMAAT ÜZÜLMÜŞTÜR 8 21 Yanıtla
  • yakamoz: melih gökçek gerçekten başarılı bi başkan düşünün denizi olmayan ankaraya deniz getirdi :)))))))))))) 18 5 Yanıtla
  • Ibrahim Karaalp: Sadece AKP lilerde araştırma yaparsanız sonuç her zaman bu olur Eskişehir e gitmeden ankara ve istanbulda yapılan araştırma sonuçları Gülünç değil mi.... 16 5 Yanıtla
  • belediyeler: belediyecilik refahla başladı akp lilerle devam ediyor. . şuraya hala büyükerşeni başarılı yazanlar var. . adamın belediyecilik anlayışı heykel dikmek opera söyletmek yazın kalabak suyu rezilliği yaşandı şimdi kar rezilliği eskişehir felç oldu. . daha karşısındaki vilayet meydanını kardan 3 4 gün temizleyemeyen adamı hala başarılı yazılması komik. herhangi bir olağanüstü durumda eskişehirde belediye diye birşey yok hayat anında felç bu adammı başarılı. . kar altında opera çok romantik oluyo ondan herhalde. . 8 9 Yanıtla
  • Cankinoz61: Melih başkan Ankara'da seninle gurur duyuyoruz 4 11 Yanıtla
  • beril: Ankarayı ankara yapan sayın baskanımızla gurur duyuyoruz 7 8 Yanıtla
  • ajanda: aa bence izmirin ki en başarılı olmalıydı. . . yaşayan çeker pardon bilir. 9 4 Yanıtla
  • her seyi kacak: kendi yazdiklarina kendileri inanmiyorlar 9 3 Yanıtla
  • saray: hahahhahhahah buna gülerler 9 2 Yanıtla
  • halfetili: halfetili hemşerimle gurur duyuyorumdır 8 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement