Emre Belözoğlu: Mücadelenin Boş Olmadığını Herkes Gördü - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu: Mücadelenin Boş Olmadığını Herkes Gördü

Emre Belözoğlu: Mücadelenin Boş Olmadığını Herkes Gördü

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep etti. Bu talebin ardından Fenerbahçe cephesinden açıklamalar geldi.

27.03.2017 19:23  Güncelleme: 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep etti ve dosyayı Yargıtay 5. Dairesi'ne gönderdi. Hürriyet'İn haberine göre bu gelişmenin ardından Fenerbahçe cephesinden flaş açıklamalar geldi.

Bu talebin ardından Fenerbahçe cepnesinden önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar:

Nihat Özbağı: (Fenerbahçe Asbaşkanı) Sevindirici ama daha başlangıç. Netice alınmış bir şey değil. İnşallah haklılığımız ortaya çıkacak.

"FENERBAHÇE'NİN TEMİZLİĞİNE İNANIYORDUK"

Emre Belözoğlu: Biz o günden beri yöneticilerin masumiyetine ve Fenerbahçe'nin temizliğine inanıyorduk. O günden sonra gösterdiğimiz mücadelenin boş olmadığnı herkes gördü. Fenerbahçe bu sürecinin sonunda tamamen aklanacak ve bizim mücadelemizin ne kadar haklı olduğunu herkes görecek

Ozan Balaban (Fenerbahçe asbaşkanı): Bu işler ilk başladığı 3 Temmuz'dan beri zaten bunun bir şike operasyonu olmadığını söylüyorduk hep beraber. Böyle bir karar tabi ki sevindirici… Ama ilk mahkumiyet kararı hiç olmamalıydı. Bu karar Fenerbahçe'ye ve ülkemize hayırlı olsun.

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu: Mücadelenin Boş Olmadığını Herkes Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement