Emniyette "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Emniyette "Paralel Yapı" Operasyonu

Emniyette "Paralel Yapı" Operasyonu

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan bazıları sağlık kontrolünden geçirildi.

24.07.2014 04:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen operasyon kapsamına gözaltına alınanlardan bazıları sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer K, İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım A. ve emniyet amiri Gaffur A'nın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım A, hastaneden çıkarken, "Yeni sistem test edilmek amacıyla alındık" dedi.

Emniyet Amiri Gafur A. da, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra basın mensuplarının Kadir Gecesi'ni kutlayarak, "Buradan yüce Türk milletine seslenmek istiyorum. Özellikle dünyada Filistin başta olmak üzere, tüm mazlum insanlar için, zulme uğrayan arkadaşlar ve insanlar için dua ediyoruz. Yüce Türk milletimizin de dua etmesini istiyoruz. Hepinizin kandili mübarek olsun. Kahrolsun zalimler" diye konuştu.

Adli kontrol için getirilen şüphelilerden biri, "Yasal olmayan her şeyi yaşıyoruz. Bu çok acayip" ifadesini kullanırken, bir başka şüpheli ise "İşte size bir tiyatro sahnesi. Farslılar yazmış, Türkiye'deki ajanlara uygulamış. Pek yakında" dedi.

Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyette 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement