Emniyet'ten Karadağ Polisine Eğitim - Son Dakika
Güncel

Emniyet'ten Karadağ Polisine Eğitim

Emniyet\'ten Karadağ Polisine Eğitim

Asayiş Dairesi Başkanlığınca, Motosikletli Polis Timi eğitimi verilen Karadağ emniyetinde görevli 16 polis, sertifikalarını aldı.

11.09.2014 14:39  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca, Motosikletli Polis Timi eğitimi verilen Karadağ emniyetinde görevli 16 polis, törenle sertifikalarını aldı.

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karadağ Emniyeti arasında imzalanan protokol kapsamında, Türkiye'de Motosikletli Polis Timi eğitimi alan 16 polis için sertifika töreni düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Dikmen binasında düzenlenen törende konuşan Asayiş Dairesi Başkanı Battal Gazi Örümcek, suç ve suçluyla etkin mücadele için bilimsel yöntemler kullanılması, teknolojinin takip edilmesi ve polisin en iyi şekilde eğitilmesi gerektiğini söyledi.

Karadağ Emniyet Müdür Yardımcısı Nikola Janjuseviç ise büyük bir kurum olan ve köklü bir geçmişi bulunan Türk polis teşkilatının deneyimlerinden yararlanmayı planladıklarını, Türk polisiyle her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Baştürk ile Karadağ Emniyet Müdür Yardımcısı Janjuseviç, eğitimi başarıyla tamamlayan Karadağlı 16 polise sertifika verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet'ten Karadağ Polisine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement