Emniyet Amirinin Yönetimindeki Aracın Çarptığı Motosikletli Öldü - Son Dakika
Güncel

Emniyet Amirinin Yönetimindeki Aracın Çarptığı Motosikletli Öldü

Emniyet Amirinin Yönetimindeki Aracın Çarptığı Motosikletli Öldü

aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde görevli emniyet amiri 50 yaşındaki Eşref Acar yönetimindeki hafif ticari araçla, dönüş yapmak için yolun kenarında bekleyen motosiklete çarptı.

23.11.2015 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde görevli emniyet amiri 50 yaşındaki Eşref Acar yönetimindeki hafif ticari araçla, dönüş yapmak için yolun kenarında bekleyen motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü 29 yaşındaki Mustafa Uysal öldü.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Aydın-Bozdoğan Karayolu üzerindeki Yazırılı yol ayrımında meydana geldi. Manisa'daki bir yakının düğününden dönen, Bozdoğan İlçe Emniyet Amiri Baş Komiser Eşref Acar yönetimindeki, 09 E 7373 plakalı hafif ticari araç, bir gün sonra doğum yapacak olan astsubay kardeşinin eşini Nazilli Devlet Hastanesi'nde ziyaret eden Mustafa Uysal yönetimindeki 09 CAC 34 plakalı motosiklete çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle savrulan Uysal ağır yaralandı.

Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uysal'ın öldüğü belirlendi. Eşinin doğumu için görev yaptığı Artvin'den bir gün önce ilçeye gelen Uysal'ın Astsubay kardeşi Oğuz Uysal ve hamile eşi Deniz Uysal kaza yerine geldi. Uysal'ın ölüm haberini alan yakınları güçlükle sakinleştirildi. Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir demir toptancısında çalışan Uysal'ın iki gün önce Nazilli'de kız arkadaşıyla söz yüzüğü taktığı belirtildi. Uysal'ın cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kazanın ardından Emniyet Amiri Eşref Acar, jandarma karakoluna götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor. - Nazilliaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Amirinin Yönetimindeki Aracın Çarptığı Motosikletli Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ahmet: evet oyolayrımını sinyalisyon gerekli koykarşı binalara mobeseyi izle suçlu sürücülere basit 0 0 Yanıtla
  • ahmet: lütfen adalet yerine bulsun cezasını çeksin kim olursa olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement