Emine Ülker Tarhan'ın Partisine Sörf Şampiyonu Baylav Katıldı - Son Dakika
Güncel

Emine Ülker Tarhan'ın Partisine Sörf Şampiyonu Baylav Katıldı

CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin İzmir İl Başkanlığı'na, sörf ve snowboard şampiyonu Hüsnü Baylav atandı.

27.11.2014 17:34  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin (ANA Parti) İzmir İl Başkanlığı'na, sörf ve snowboard şampiyonu Hüsnü Baylav (45) atandı. CHP Çeşme örgütüne üye Baylav, istifa ederek yönetimini kurdu.

ESKİ SÖRF ŞAMPİYONU

İzmir'de Anadolu Partisi'nin İl Başkanı, 1990 yılında Türkiye sörf ve snowboard şampiyonu olan Hüsnü Baylav oldu. Anavatan Partisi'nin kapanmasının ardından CHP'nin Çeşme örgütünde siyaset yapan Baylav, Alaçatı Turizm Derneği'nin başkanı. İç mimar olan Baylav, sörf malzemelerinin ithalat ve ihracatını yapıyor. Evli ve iki çocuklu olan Baylav, 15 kişilik yönetim kurulunu oluşturdu. Aralarında Pınar Erbütün, Hasan Utku ve Seval Karabay'ın da yer aldığı yönetim, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Baylav, "Partiyi iktidar yapmak için yola çıktık. Halkın siyasetçiye güvenini yeniden kazanacağız" dedi.


Emine Ülker Tarhan\'ın Partisine Sörf Şampiyonu Baylav Katıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Emine Ülker Tarhan'ın Partisine Sörf Şampiyonu Baylav Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • VAY HALİMİZE: DAHA DÜNE KADAR CHP YE LAF SÖYLETMEZ HERYERDE SAVUNURDU SABAH HABERLERDE İZLEDİM ESKİ BAŞKANINA KADAR AÇMIŞ AĞZINI YUMMUŞ GÖZÜNÜ CHP İNTERNET ÜZERİNDEN SİYASET YAPAR DURURDU ŞİMDİDE İNTERNET SİYASETÇİLİĞİNE SOYUNDULAR SANAL PARTİ YANİ NETTEN ÜLKE KURTARMAYA DEVAM TWİTTERDAN EKONOMİ İŞSİZLİK NE VARSA DÜZELTCEKLER ALLAHIM İYİCE SUYU ÇIKTI BUNLARIN VE ZİHNİYETLERİNİN 5 5 Yanıtla
  • .......: Bizim ev biraz kalabalık olunca bende kendimi hemen Başbakan olarak görüyorum 7 1 Yanıtla
  • XXakrepxx: Snowboard yaparsınız artık onla . . . . 5 0 Yanıtla
  • Aslan Guclu: Yuzde 1 oyu gecerslerse gazozlar benden :) 1 0 Yanıtla

Advertisement