Emine Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi - Son Dakika
Güncel

Emine Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi

Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'teki yemin törenini, eşi Emine Erdoğan ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. Hayrunnisa Gül, 7 yıl önce Gül'ü izleyememişti.

28.08.2014 15:08  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'teki yemin törenini, eşi Emine Erdoğan ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. 7 yıl önceki törende Hayrünnisa Gül, başörtülü olması nedeniyle eşi Abdullah Gül'ün yemin törenini izleyememişti.

KOLTUK BOŞ BIRAKILDI

Erdoğan, saat 14.10'de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten mazbatasını aldıktan sonra Genel Kurul salonunda ant içti. Erdoğan'ın yemin törenini aile üyeleri Cumhurbaşkanı locasından izledi. Cumhurbaşkanı'na ait koltuk boş bırakıldı. Locadaki koltuklara Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile çocukları Sümeyye Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın isim etiketleri kondu.

HAYRÜNNİSA GÜL İZLEYEMEMİŞTİ

Hayrünnisa Gül, Abdullah Gül'ün 7 yıl önceki yemin törenini başörtülü olması nedeniyle Meclis'e gelerek izleyememişti. Gül'ün, babası ile kardeşi ve oğlu ise misafir locasında oturmuşlardı.

Emine Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Emine Erdoğan Yemin Törenini Locadan İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet: hayırlı olsun diyelim 47 18 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): ALA ALLAHHH Bİ OLU DAHA VARDI, GEMİCİKLERİ ARIZA YAPMIŞ OLMALI KESİN. . 12 12 Yanıtla
  • yeşim yığcı: habere bakarmısınız sonra yobaz sonra barbarrrr sonraa görgüsüzz biz oluyoruzzzz başörtüsü var diye girememişti izlemeyeeee ama şimdi kadınlarımız turbanlarıyla her ortamda hak sahibi. . . . ama o zamanlar turbanlı ınsanları toplumdan dışlayanlar yarın bır gun bunun hesabını nasıl verecek. . . . ne oldu emine erdogan türbanıyla geldide ne oldu hanginizin yarasına battı turbanı hangınızın leşe dönmüş içini gıcıklattı? malınızdan mülkünüzden medeniyetinizdenmi oldunuz? çok şükürki allaha bugun türbanıyla söz sahibi türbanıyla hak sahibi türbanıylaaaa göz sahibi oldu insanlarımız. göremedikleri bir çok anı vardı sırf başları bağlı diye. zalimler için yaşasın cehennem. . . . YANINDAYIZ BÜYÜK USTA. . . . . . . . 6 3 Yanıtla
  • dd: yirtinin kiskanclar XD adam koskoca türkiyeyi yönetiyor. aldigi paraya göz dikiyossunuz! Siz topun arkasindan kosanlara yatirin cebinizdeki son kurusu! Önünüzden son model arbaliryla gecsinler her gün baska bir kadinla ve SIZ bununla gurur duyun! Sonra öküzün tirene baktigi gibi NEYSSE XD iyi seyirler 2 3 Yanıtla

Advertisement