Emd İzmir Şubesi Yeni Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Emd İzmir Şubesi Yeni Yönetimi Belli Oldu

Emd İzmir Şubesi Yeni Yönetimi Belli Oldu

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi 4. olağan genel kurulu yapıldı.

22.02.2014 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi 4. olağan genel kurulu yapıldı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) meclis salonunda yapılan genel kurula, 115 üyenin 75'i katıldı. İzmir Şube Başkanı Tolga Albay'ın aday olmadığı seçimlere, Hicran Özdamar ve Ebru Dön Keskin'in hazırladığı listelerle gidildi.

75 üyenin oy kullandığı seçimde Hicran Özdamar'ın listesi, geçerli oyların 59'unu alarak seçimi kazandı. Ebru Dön Keskin'in listesi, 13 oy aldı. 2 oy geçersiz, bir oy da boş çıktı.

EMD Genel Başkanı Turgay Türker ve Genel Sekreter Hüseyin Tuncay, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner ve EMD İzmir Şubesi üyelerinin katıldığı genel kurulda konuşan Tolga Albay, 24. yılını dolduran EMD'nin 2007 yılında yeniden yapılanma hareketiyle sürekli yükselen bir ivme kazandığını söyledi.

Albay, görev yaptığı iki dönemde derneği her alanda en iyi temsil etmek için büyük gayret gösteren yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Genel Başkan Turgay Türker ise EMD'nin etik değerlere bağlı bir dernek olduğunu belirterek, derneğin faaliyetlerinde kazancının kaynağını bilmedikleri şirketlerin reklam ve sponsorluk tekliflerine kayıtsız kaldıklarını ifade etti.

Seçim sonucunda EMD İzmir Şubesi'nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Hicran Özdamar, Kutay Gürocak, Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Murat Demircan, Ayşegül Güneysu, Şeyda Gümüş ve Murat Ervin." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emd İzmir Şubesi Yeni Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement