Bakan Elvan: Türkiye'yi Büyültmeye Güçlendirmeye Devam Ettik - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan: Türkiye'yi Büyültmeye Güçlendirmeye Devam Ettik

Bakan Elvan: Türkiye\'yi Büyültmeye Güçlendirmeye Devam Ettik

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Türkiyemizin gelişmesine engel olmak isteyenlere rağmen, Türkiye'yi büyültmeye devam ettik." dedi.

27.03.2014 00:33  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Bugüne kadar bütün engellemelere rağmen, Türkiyemizin gelişmesine, kalkınmasına engel olmak isteyenlere rağmen, Türkiye'yi büyültmeye, güçlendirmeye devam ettik" dedi.

Elvan, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Ulaştırma Bakanlığı olarak 12 yılda 166 katrilyonluk yatırım yaptıklarını söyledi.

Bugün Başbakan'a yapılanların 1960'lı yıllarda Adnan Menderes'e de yapıldığını, kendisinin idam edildiğini ifade eden Elvan, "Bugüne kadar bütün engellemelere rağmen, Türkiyemizin gelişmesine, kalkınmasına engel olmak isteyenlere rağmen, Türkiye'yi büyültmeye, güçlendirmeye devam ettik. Dimdik ayakta durduk. Başkanımız, dirayetiyle, kararlılığıyla, o dik duruşuyla milli egemenliği yere düşürmedi, milli egemenliğe sahip çıktı" dedi.

Elvan, AK Parti hükümetleri döneminde hiçbir vatandaş arasında ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayarak, partisinin Güneyyurt Belediye Başkan adayı Celil Yağız için destek istedi.

Güneyyurt'un ulaşımla ilgili tüm sorunlarını çözeceğini anlatan Elvan, "Güneyyurt'un bir çevre yoluna ihtiyacı var. Yıllardan beri bu bana söylendi. Ermenek çevre yoluna başladık. Bu yıl orayı bitiriyoruz. İnşallah Güneyyurt'a da çevre yolu kazandıracağız. Güneyyurt'tan çıktıktan sonra Tepebaşı'na giderken oralarda çok kötü virajlar var. Oraya yönelik arkadaşlar çalışmalarına başladılar. Artık kötü virajları ortadan kaldıracağız. Daha rahat, daha konforlu seyahat etme imkanını sağlayacağız. Konya tarafına giden kardeşlerimiz için Serper'den Başyayla'ya, Başyayla'dan Yörük Pazarı'na kadar olan kesim, bu yıl sonu itibariyle bu çalışmamızı bitiriyoruz. Alanya Mahmutlar'a ulaşan Kuşyuvası'nda tünel çalışmaları devam ediyor. Mayıs sonu itibariyle tünellerin tamamı açılmış olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan: Türkiye'yi Büyültmeye Güçlendirmeye Devam Ettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement