Elibol: "Paralel Medya Seçim Sonuçlarına Yönelik Algı Operasyonu Yapacak" - Son Dakika
Politika

Elibol: "Paralel Medya Seçim Sonuçlarına Yönelik Algı Operasyonu Yapacak"

Elibol: "Paralel Medya Seçim Sonuçlarına Yönelik Algı Operasyonu Yapacak"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, paralel yapının medya organları ve merkez medyanın 7 Haziran seçimlerinde CHP ve HDP’nin oylarını yüksek, AK Parti’nin oylarını düşük göstererek gerçek sonuçlar açıklandığında sandıkta hile yapıldığı yönünde algı operasyonu yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

04.06.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, paralel yapının medya organları ve merkez medyanın 7 Haziran seçimlerinde CHP ve HDP'nin oylarını yüksek, AK Parti'nin oylarını düşük göstererek gerçek sonuçlar açıklandığında sandıkta hile yapıldığı yönünde algı operasyonu yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Yenimahalle ve Altındağ ilçelerinde sevgi yürüyüşlerine katılarak milletvekili adayları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, seçmenlere paralel yapının yayın organları tarafından yapılacak algı operasyonlarına yönelik uyanık olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Sandık güvenliği ile ilgili algı operasyonu yapıldığını belirten Elibol, "Özellikle paralel yapı ile HDP işbirliğinde, CHP'de buna katkı veriyor" açıklamasında bulundu. Muhalefetin kamuoyu anketlerinin sonuçlarını gördüklerini, 8 Haziran sabahını tahmin etmeye başladıklarını kaydeden Elibol, "AK Parti'nin yükselişte olduğunu, HDP'nin barajı aşamayacağını görüyorlar. AK Parti'nin 330'un üzerinde bir vekil sayısı ile geldiğini görüyorlar. Bu sonuca gölge düşürmek, provake etmek, bu sonucu itibarsızlaştırmak, sandıktaki millet iradesi ile ilgili Türkiye'de ve dünya kamuoyunda bir şüphe oluşturmak için fısıltı gazetesini devreye soktular. Özellikle paralel medyanın neler yapacağı konusunda bize bilgiler gelmeye başladı. Bir haber ajansı aracılığıyla paralel medya ile merkez medya CHP'nin ve HDP'nin oy oranının yüksek olduğunu, AK Parti'nin yüzde 40'ın altında kaldığı yönünde yayın yapacak. Gerçek sonuçlar geldiğinde 'AK Parti sandıkta hile yaptı' diyerek 8 Haziran sabahı ülkede kaos oluşturmaya çalışacaklar" dedi.

"MİLLETİN VERMEDİĞİ OYU ZORLA ALAMAZSINIZ"

Paralel yapının seçim sonunda HDP, DHKP-C, PKK ve KCK'yı kullanarak insanları şehirlerde ayaklandırmaya çalışacaklarının altını çizen Elibol, "Eğer seçim sandıklarında bir hile olursa bundan AK Parti zarar görür. Çünkü sandık başında 7 müşahit var, bunlardan sadece bir tanesi AK Partili, diğerleri CHP, MHP, HDP, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve DSP'nin müşahitleri. Bunlar zaten birlikte hareket ediyorlar. AK Parti tek, onlar 6 kişiler. Kimse bu tür algılara itibar etmesin. Sadece Doğu ve Güneydoğu'daki sandıklarda PKK baskısı ile bir şeyler yapmaya çalışacaklar ama güvenlik güçlerimiz bunun da tedbirini aldı. 8 Haziran sabahı sandıktan çıkacak sonucu herkes hazmetmek zorundadır, milletten zorla alamazsınız. Milletin vermediğini alıyormuş gibi gösterip, itibarsızlaştırmaya, şüphe uyandırmaya çalışanlar var. Şimdiden onların elini millet gördü" diye konuştu.

"

"ANKARA'DA KİMSESİZ OLMAYACAK"

7 Haziran seçimlerinde herkesin oyunu kullanacağını belirten ve Ankara özelinde açıklamalarda bulunan Elibol, daha yeşil, daha yaşanabilir bir Ankara için başkentlilerden oy istediklerini ifade etti. "Huzur için insanların yaşamını sürdürdüğü, güvenli, yeşil oranı daha fazla, ekonomik gelişmişlik açısından İstanbul'u kovalayan, zengin, refah içinde bir Ankara hayal ediyoruz" açıklamasında bulunan Elibol, Ankara'ya yönelik çok proje ürettiklerini fakat ilk projelerinin insana yönelik olduğunu belirtti. Elibol, "Ankara'nın hiçbir köşesinde bizim ulaşamadığımız fakir, fukara kalmayacak. Ankara'da devletin şefkatli eli en ücra köşedeki yaşlıya, ihtiyaç sahibine ulaşacak. Ankara'da kimsesiz olmayacak. Devlet kimsesizlerin kimsesi olacak. Biz bu işi rutin belediyecilik hizmetlerinden çok daha fazla önemsiyoruz" dedi.

Devlete ihtiyacı olan bütün yaşlılara mutlaka ulaşılacağının altını çizen Elibol, kadınları ve gençleri önceleyeceklerinin altını çizerek, "Kadınlarımız ve gençlerimiz için istihdam oluşturmaya yönelik ciddi projelerimiz var. Genç işsizler ordusunu azaltacağız" diye konuştu.

"SAVUNMA SANAYİ ENTEGRE TESİSLERİNİ ANKARA'DA KURACAĞIZ"

Ankara'nın ekonomisine ilişkin önemli projeler olduğunu ve Ankara'nın savunma sanayinin başkenti olacağını ifade eden Elibol, "Savunma sanayindeki yerlilik oranımız yüzde 52'lere çıktı. Bunu daha yüksük orana çıkartıp savunma sanayi entegre tesislerini Ankara'da kuracağız. Ankara'da temelini attığımız uluslararası fuar merkezi var, bu savunma sanayi fuarlarının da yapılacağı fuara dönüşecek. Ankara'da metronun eksik kaldığı yerler var, Kızılay-Havaaları, Keçiören metrosunun bir kolunun Siteler'e uzatılması gibi metro ağlarını tamamlayacağız. Metroyu götüremediğimiz yerlere ulaşımı Yenimahalle'de yaptığımız gibi teleferikle yapacağız. İmrahor Vadisi'nde rekreasyon alanımız var. Ankara'nın iklimini değiştirecek ve neredeyse İstanbul Boğazı görünümünde olacak. Çevresinde eğlence merkezleri, oteller, alışveriş imkanlarının olduğu, insanların dinlenebildiği ve suyun ve yeşil buluştuğu bir boğaz planlıyoruz. Kentsel dönüşümü Ankara'da tamamlayacağız. Ankara'da suç oranını olabildiğince aşağıya çekeceğiz. Uyuşturucunun önlenmesi, uyuşturucuya bulaşanların rehabilite edilmesi için ciddi projelerimiz var. Ankara her yönü ile yaşanabilir örnek dünya başkentlerinden birisi olacak. Bu Anadolu vahası daha da yeşil olacak" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol: 'Paralel Medya Seçim Sonuçlarına Yönelik Algı Operasyonu Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement