Elektrik Kesintisinin Yaşandığı İller - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kesintisinin Yaşandığı İller

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Bursa, Antalya, Kocaeli ve Türkiye genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanıyor.

31.03.2015 12:08  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara bölgesinde, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Bursa, Kocaeli'nde elektrik kesintisi yaşandığı belirtildi.

Ankara, Adana, Adıyaman, Batman, Karaman, Karabük, Mardin, Trabzon, Aydın, Artvin, Edirne, Düzce, Diyarbakır, Kars, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Sinop, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Isparta, Burdur, Bitlis, Yozgat, Kütahya, Sivas, Kayseri, Çanakkale, Konya, Gaziantep, Hatay, Kırşehir, Denizli, Kahramanmaraş, Eskişehir, Uşak, İzmit, Tunceli, Zonguldak, Elazığ, Bilecik ve Samsun'da da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.

TRAKYA DA ELEKTRİKSİZ KALDI

Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden Trakya Bölgesi de etkilendi. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri ve ilçelerine elektrik verilemiyor.

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de saat 10.45 sıralarında elektrikler kesildi. Türkiye'nin bir çok ilinde yaşanan elektrik kesintisinin TEİAŞ kaynaklı olabileceği belirtilirken, ekiplerin harekete geçtiği bildirildi. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan açıklamada, kesinti nedeniyle vatandaşlardan çok sayıda başvuru alındığı kaydedildi.

ÇUKUROVA İLLERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

ADANA, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde'de yüksek gerilim hattından kaynaklandığı belirtilen elektrik kesinti yaşandı. Saat 11.00 sıralarında Çukurova bölgesindeki illerde aynı anda elektrikler kesildi. Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye kentlerinin elektrik dağıtımı yapan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin telefonları kilitlendi. Toroslar Elektrik yetkilileri, kesintilerin yüksek gerilim hattından kaynaklandığını bildirdi. Çukurova bölgesindeki Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye ile birlikte Niğde ve çevre illerde yaşanan kesinti nedeniyle elektrikle verilen hizmetlerin birçoğu durma noktasına geldi.

ELEKTRİĞİNİ İRAN' DAN ALAN VAN' DA KESİNTİ YAŞANMIYOR

Ülke genelinde elektrik kesintisinin yaşanmadığı tek il olan Van'da enerjinin İranüzerinden alındığı için kesintiden etkilenmediği bildirildi.

Elektrik Kesintisinin Yaşandığı İller
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Elektrik Kesintisinin Yaşandığı İller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (179)

  • mehmet: AKP NEYLE NE ALAKASİ VAR BUNUN BİRAZ MANTİKLİ DUSUNUN AT GOZLUKLERİNİZİ CİKARİN ARTİK 16 20 Yanıtla
  • zehra: Hükümet derhal istifa hemen 4 16 Yanıtla
  • amann salla: kedidir kedi. . . . 13 7 Yanıtla
  • ağrı: survıvor beklemez kardeşim kim elenecek acaba 11 8 Yanıtla
  • Büyük Türkiye: İşte ülkemizin hali ortada. Acil durumlar için yapılmış hiç bir planımız yok. Bir arıza ile ülke genelinde elektrik kesilebiliyor. Savaş halinde olsak vay halimize. . . Allah Korusun. 12 4 Yanıtla
  • viransehirlii: Ampullere ne oldu sondu hepsi Hdp adim adim geliyor 5 10 Yanıtla
  • murat: Yaw valla ayip ne oluyo bu türkiyenin hali rezillik resmen akp istifa 9 5 Yanıtla
  • murat: Yaw valla ayip ne oluyo bu türkiyenin hali rezillik resmen akp istifa 6 7 Yanıtla
  • adanali gökhan: bence türkiye de bu ampuller in sönme sinyalidir 7 6 Yanıtla
  • Corumlu: Sorunu hükümete bulanlar ,CHP nin MHP nin yoksa AKP nin elektriği yok. Sizin boş kalınca canınınız sıkılıyor. Bunun sorumlusu da hükümet 3 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement