Elektrik Kablosuna Basan Çocuğun Hayatı Karardı - Son Dakika
Güncel

Elektrik Kablosuna Basan Çocuğun Hayatı Karardı

Elektrik Kablosuna Basan Çocuğun Hayatı Karardı

Eğitim gördüğü köy okuluna giderken yola düşen elektrik kablosuna basan 8 yaşındaki Azat Şahin, bacaklarını, kollarını, işitme ve konuşma yeteneğini kaybetti.

25.11.2015 12:19  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Kazan köyünde geçen yıl yola düşen elektrik kablosuna basarak akıma kapılan 8 yaşındaki Azat Şahin, bacaklarını, kollarını, işitme ve konuşma yeteneğini kaybetti.

OKULUNA GİDERKEN ELEKTRİĞE KAPILDI

2014 yılının mart ayında Doğubayazıt ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki Kazan köyünde meydana geldi. İlkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Azat Şahin, annesi Gozal ve kız kardeşi Melek ile birlikte okula giderken evlerinin 100 metre ilerisinde yola düşen elektrik kablosuna bastı.

3 BÜYÜK KENTİN HASTANELERİNİ DOLAŞTI

Elektrik akımına kapılan ve ağır şekilde yaralanan Azat Şahin, köy imamının otomobili ile Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Azat Şahin Van'a gönderildi. Erzurum ve İstanbul'daki hastanelerde tedavi gören Şahin, bacaklar ve kollarını kullanamadığı gibi, işitme ve konuşma yeteneğini de kaybetti.

İHMAL SONUCU SAKAT KALDI

Azat'ın ihmal sonucu sakat kaldığına işaret eden evli ve 4 çocuk babası Faruk Şahin, "Köydeki direklerden birinin teli yere düşmüştü. Defalarca Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi aramama rağmen onarmadılar. Oğlum okula giderken akıma kapılmış. Azat'ı İstanbul, Van ve Erzurum'daki hastanelere götürdüm, artık götürecek gücüm de kalmadı.

ACILI BABA ONARIM İÇİN ŞİRKETİ DEFALARCA ARAMIŞ

Doktorlar oğlumun iyileşmesinin zor olduğunu söylüyor. Azat, 1.5 yıldan beri yataktan kalkamıyor. Savcılık, yaptığım suç duyurusunu üzerine telefon dokümanlarını çıkardı ve benim Aras Edaş'ı defalarca aradığımı tespit etti. Soruşturma halen devam ediyor. Sorumlular gereken cezayı çeksin." diye konuştu.

AZAT YATAĞA BAĞLI YAŞIYOR

Olay günü annesiyle okula giderken Azat'ın arkalarından geldiğini anımsatan 7 yaşındaki Melek Şahin ise "Okula birlikte gidiyorduk. Şimdi o yataktan çıkamıyor. Azat'a çok üzülüyor ve iyileşmesi için dua ediyorum." dedi.


(Küçük Azat'ın bastığı kablo)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Kablosuna Basan Çocuğun Hayatı Karardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • antalyali: Yazık ya çok üzüldüm kimin hakkı var bunu yapmaya benim oğlum olsa yikarim bu sehri 23 0 Yanıtla
  • Kominist: Aile ile nasış iletişime geçebilirim 10 10 Yanıtla
  • osmaniyeli: Azat ne demek, özgür demek, yani bunlar özgür olacak, devlete tc diyecekler, elektirik çalınacak, yapmayın, bakın çoluk çocuklarınïzdan çıkıyor... 10 8 Yanıtla
  • yusuf: kurttur problem olmaz degilmi. onemli degil yani dimi turk kardeslerimm.. olsun dimi olsunki azalsinlar dimi. Allah haşa bilmiyormus. kurt olmamaliydi dunyada dimi 4 13 Yanıtla Onurl: Ben Türk um ama bunun din ve milliyet ile alakası yok. Acı acıdır. Kurt de olsa o küçük yavruya yazık. 5 0 türk: Ne diyosun yaa... 2 0
  • YYYazık: Yabancı ülkelerde olsa en az 20 milyon dolar tazminat öderdi tedaş ama bizim ülkemizde elektrik çarparken harcanan enerji parası alınmamış ise adamdan bence buna dua etmeli 16 0 Yanıtla
  • Ankaralı : Allah yardımcınız olsun ağbimizin Hesap numarası yok mu ? Yazın elimizden gelenı yapalım 13 2 Yanıtla
  • polat: elektirik direğine asacan bu sorumsuzları insan hayatı bu kadar basitmi bir insanı yetiştirmek büyütmek kolaymı allah bu evladımıza şifa versin inşallah tez zamanda sağlığa kavuşur 13 0 Yanıtla
  • Kültüryumağı: Rabbim sen yardım et ! Büyük olan sensin. 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement