Elbistan'nda Alt Yapı ve Yol Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Elbistan'nda Alt Yapı ve Yol Hizmetleri

Elbistan Belediye Başkanı Küçük: "Büyükşehir Belediyesi yapılanmasını tamamladıktan sonra büyük bir hizmet hamlesi gerçekleştirecek"

22.09.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük: "Büyükşehir Belediyesi yapılanmasını tamamladıktan sonra büyük bir hizmet hamlesi gerçekleştirecek" dedi.

Küçük, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 'Ulaşım Çalıştayı'nda, Elbistan- Göksun karayolunun bölünmüş yol haline gelmesi için söz verildiğini anımsattı.

Hizmetin kazandırılmasında emeği geçen başta AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'a teşekkür eden Küçük, şunları kaydetti:

"AK Parti camiası büyük bir ailedir. Bizim amacımız el ele vererek memleketimize hizmet etmektir. Partimizin, hükümetimizin tüm kademeleri ile birlikte omuz omuza vererek bölgemize hizmet edeceğiz. İlimizde büyükşehir yapılanması devam ediyor. Büyükşehir yapılanması tahminlerimiz göre 2015 yılı Mart ayı itibariyle tamamlanmış veya şekillenmiş olacaktır. Bu yapılanma tamamlandıktan sonra büyük bir hizmet hamlesi gerçekleştirecek. 2009-2014 yılı hizmet döneminde milletimizin de desteğiyle güzel bir hizmet dönemi geçirdik. Belediye Başkanlığı olarak yapılanmamızı tamamlayıp hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edecek, ikinci bir hizmet atılımına baharla birlikte başlayacağız"

Küçük, Büyük bir park projesinin hazırlandığını bunun yanında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birde cami yapacaklarını, teleferikle ilgili konularda ise gerekli çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elbistan'nda Alt Yapı ve Yol Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement