Elazığspor'da Serdar Gürler Kadro Dışı Kaldı - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Serdar Gürler Kadro Dışı Kaldı

Elazığspor\'da Serdar Gürler Kadro Dışı Kaldı

Elazığsporlu Serdar Gürler, Twitter'dan "Kadro dışı kaldım. Neden olduğunu bilmiyorum. Sonuna kadar takımımın yanındayım." yazdı.

24.04.2014 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor'un golcü futbolcusu Serdar Gürler, twitter hesabından kadro dışı kaldığını açıkladı. Gürler, bir süre sonra açıklamasını silerken, kulüp yöneticileri ise daha sonra bir açıklama yapılacağını belirtti.

"NE İÇİN KADRO DIŞI KALDIĞIMI BİLMİYORUM"

Galatasaray ile pazar günü sahasında karşılaşacak olan Elazığspor'un golcü futbolcusu Serdar Gürler, kadro dışı kaldığını açıkladı. Twitter hesabından iki açıklama yapan Serdar Gürler önce, "Kadro dışı kaldım" dedi. İkinci açıklamada ise, "Ne için kadro dışı kaldığımı bilmiyorum. Benim ne kulübüme ne de hocama bir saygısızlığım olamaz. Sonuna kadar takımımın yanındayım" ifadesini kullandı. Ancak Serdar Gürler bir süre sonra yazdığı tweetleri hesabından sildi.

SERDAR ÖZKAN DA KADRO DIŞI KALMIŞTI

Elazığsporlu yöneticiler ise bu akşam yönetim kurulunun bir toplantı gerçekleştireceğini ve Başkan Selçuk Öztürk'ün bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağını söyledi. Galatasaray maçı öncesi Elazığspor'da daha önce teknik direktör Okan Buruk ile tartışan Serdar Özkan kadro dışı bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Elazığspor'da Serdar Gürler Kadro Dışı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yaşar koldemir: okan kendi çıkıp oynasın bu adamları o bitiriyor maçları dikkatle izleyin tanjuyu sol açık oynattığı zamanlar oluyor 1 2 Yanıtla

Advertisement