El Pais Gazetesi: Erdoğan'ın Oval Ofisli Yeni Sarayı - Son Dakika
Güncel

El Pais Gazetesi: Erdoğan'ın Oval Ofisli Yeni Sarayı

El Pais Gazetesi: Erdoğan\'ın Oval Ofisli Yeni Sarayı

İspanyolların ünlü gazetesi El Pais, Cumhurbaşkanlığı Saray'ı için "Kimsenin gücü bu yapıyı durduramadı" yorumunu yaptı.

30.10.2014 14:11  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Cumhurbaşkanlığı Saray'ı İspanyolların ünlü gazetesi El Pais'e de konu oldu.

"MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİNE RAĞMEN YAPTI"

Gazete, 'Erdoğan 275 milyonluk 1000 odalı sarayı ile görücüye çıktı' başlığı ile yayınladığı haberinde Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Cumhurbaşkanının hukuku hiçe sayarak, muhalefetin eleştirlerine rağmen bu sarayı yaptığını ileri sürdü. El Pais gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhteşem sarayının kapılarını Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümünde açmayı planlarken maden kazasının meydana geldiğini vurgulayarak saraydaki ilk kutlamaların bu nedenle iptal edildiğini belirtti.

"KİMSE DURDURAMADI"

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yapımının defalarca yargıdan döndüğünü ancak o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Güçleri varsa yıksınlar' dediğini de hatırlatan El Pais gazetesi, bu sözlerin neticesinde kimsenin gücünün yetmeyerek bu yapıyı durduramadığına işaret etti.

ABD'DEKİ BEYAZ SARAY'DAN İLHAM ALINDI

Halkın bu yeni köşke 'Ak Saray' adı da taktığına dikkat çeken gazete 1000 odalı bu sarayın özel bir bölümünde ABD'de Beyaz Saray'da bulunan 'Oval Ofis'den ilham kaynağı alındığını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Pais Gazetesi: Erdoğan'ın Oval Ofisli Yeni Sarayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DİKKAT !..: BÜYÜK DEVLET BÜYÜK LİDER BÜYÜK SARAY 2 1 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement