Dumanlı ve Karaca'nın İfadeleri Alındı, Savcının Kararı Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Dumanlı ve Karaca'nın İfadeleri Alındı, Savcının Kararı Bekleniyor

Dumanlı ve Karaca\'nın İfadeleri Alındı, Savcının Kararı Bekleniyor

Cemaat'e yönelik operasyonda gözaltına alınan Hidayet Karaca'nın ve Dumanlı'nın ifade işlemleri tamamlandı. Savcı kararı bekleniyor.

17.12.2014 15:23  Güncelleme: 01:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemaat'e yönelik 14 Aralık'ta başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınarak Emniyet'e getirilen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın 80 saat sonra ifadesi alındı.

HİDAYET KARACA'NIN İFADE İŞLEMİ TAMAMLANDI

Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı'nın Emniyet'teki ifade işlemleri 4. gününde tamamlandı. Dumanlı ve Karaca'nın ifade işlemleri yaklaşık 6 saat sürdü. Eski Hakkari Emniyet Müdürü, Tufan Ergüder'in de ifadesinin tamamlandığı belirtildi. Böylece, gözaltındaki tüm şüphelilerin ifadesi alınmış oldu. Şimdi savcının kararı bekleniyor.

14 KİŞİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

İstanbul merkezli 13 ilde başlatılan operasyonlar kapsamında 30 kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmüştü. Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar, Naci Çelik Berksoy, Hüseyin Gülerce, Makbule Çam Elamdağ, Ahmet Şahin, Ali Kara, Salih Asan, Engin Koç, Hikmet Tombulca, Fahri Sarrafoğlu, Mustafa Altubulak ve Samim Noyan, serbest bırakılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dumanlı ve Karaca'nın İfadeleri Alındı, Savcının Kararı Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • koksal: ıfade yı alan savcım dıkkat bunlarda ALLAH KORKUSU YOK ona gore 29 89 Yanıtla
  • reis: Haşhaşiler hesap verecek tabi 58 27 Yanıtla
  • asd: yetmez bunları çıplak sabahın ilk işıklarıyla birlikte bir birlerine kelepçeli soğukta bekletin hani dıyarbakırda bize yapmıştılarya 16 32 Yanıtla
  • evin kaya: nedir bu milletle bu vatanla alip veremediginiz neden satiyirsunuz bugunuzu geleceginizi neden ihanet ettiniz vatana millete bize nasil kiydiniz ey piyonlar siz gazetecimisiniz siz insanmisiniz yaziklar olsun.ulkeyi geriye goturmege karanliklara cevirmeye yemin mi ettiniz Allah sizi her iki cihanda da rezil ve zelil etsin 10 19 Yanıtla
  • Yolcu: Vallaha billaha kimin ne olduğu tam olarak AKP mi yoksa cemaatmi haklı , vatandaş kime inanacağını bilmiyor . herkes birbirinin açigini anar oldu . şuanallah korusun bir savaş olsa ne olur acaba ülkede her kes bir taraf . ey millet ölüm bar ölüm . neyin peşine düştük , nedir alip vveremedigimiz . bu ülkede bayram yapmak, hak hukuk olsa , herkes ggüvende olsa , birlik olsak , komşuluk yine olsa dostluk yine olsa , birlik olsak tek yumruk olup bizi bölmeye calisanlara karsi dursak ne okur yani . artik korkar olduk askerimizden , polisimizden , yargımızdan cemaatimimizden imamamizdan neyse ne herşeyden şüphe eder olduk . yazıklar olsun gönlü zengin insanlarımızı paranoyak yapanlara . nasıl hesap verecekler bilmem son soemek istediğim ÖLÜM BAR kimse baki kalmaz bu dünyada 20 2 Yanıtla
  • Tarık tan: Bu yazıyı yazan zatî muhterem haber mi veriyor yorum yapıyor. Eğer haberse böyle haber olmaz yorum yapacaksa da köşeyazısı yazsın böyle habercilik anlayışını kınıyorum. 13 8 Yanıtla
  • Önemi yok: Öyle yada böyle bir hizmet yürüyor amaçları Allah'ın peygamberin yolundan gitmek. Dedikleri tek kelam da bu... Ama öte yandan herif ben yakarım yıkarım diyor sen seçilmişsin diyorlar ona oda devam ediyor ülkeyi mahvetmeye... Yahu Allah aşkına bunu da göremeyecek kadar körseniz ne dim... 12 5 Yanıtla
  • Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor
    09:56 Aydın İl Sağlık Müdürü, Evde Sağlık Hizmetleri Hastalarını Ziyaret Ediyor

    Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından takip edilen hastalara ziyaretlerini sürdürüyor. Şenkul, Güzelhisar Mahallesi'nde ikamet eden aileleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hastalar ise memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

  • Adana'da kadın ve sevgilisi park halindeki kamyoneti çaldı, tutuklandılar
    09:54 Adana'da kadın ve sevgilisi park halindeki kamyoneti çaldı, tutuklandılar

    Adana'da bir kadın, 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle birlikte park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı. Kamyonetin çalınma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı soruşturan polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti ve tutuklama işlemi gerçekleştirdi.

  • Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak
    09:51 Türkiye, Trade Winds Europe/Eurasia'ya ev sahipliği yapacak

    Türkiye, ABD liderliğindeki ticaret misyonu ve iş geliştirme forumu olan Trade Winds Europe/Eurasia'ya 16 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapacak. İstanbul'da düzenlenecek etkinlikte 300'den fazla yerli ve yabancı katılımcı bir araya gelecek ve uluslararası ticaretin rüzgarı esecek. Etkinlik, şirketlere büyüme ve görünürlük elde etme fırsatı sunarken, ABD'li firmalar da Türkiye pazarına girmek için yeni bağlantılar kurabilecek.

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Erzincan'da koyun ve kuzuların coşkulu buluşması
    09:50 Erzincan'da koyun ve kuzuların coşkulu buluşması

    Erzincan'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Koyunların kuzulama döneminin başlamasıyla birlikte Erzincan'da koyun ve kuzularının buluşması sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez gerçekleştiriliyor. Kuzulayan koyunlar, bir süre yavrularıyla aynı mekanda bırakılıyor ve daha sonra anneleriyle buluşuyor. Bu duygusal anlar dron ile kaydedildi.

  • Otobüste infial yaratan görüntü! Kadına bakarak ulu orta kendini tatmin etti
    09:49 Otobüste infial yaratan görüntü! Kadına bakarak ulu orta kendini tatmin etti

    Seyir halindeki otobüste kapı önünde duran bir adamın ulu orta kendisini tatmin ettiği görüntü sosyal medyada infial yarattı. Karşısında oturan kadın tarafından cep telefonuyla kaydedilip tepki gösterilen şahıs, "Ben durağı arıyordum, sen beni yanlış anladın. Ben sana bir şey yaptım mı?" sözleriyle kendini savundu.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı
    09:47 Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinleri ile iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla iftar yaptı. Ekici, yaşlıların bilgi ve tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini vurgulayarak gereken saygı ve sevginin gösterilmesi gerektiğini belirtti.

  • Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
    09:46 Beyoğlu'ndaki 'kin' cinayetinde şüphelinin ifadesi: 'Oğlu 'Sefil Bilo', 'Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'

    Beyoğlu'nda yaşanan cinayetin şüphelisi, olayın ardından verdiği ifadede, oğlunun kendisini aşağıladığını ve amacının oğlunu öldürmek olduğunu ancak bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin geçmişte soyadını da değiştirdiği ortaya çıktı.

  • Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu
    09:46 Erzincan'da Kuzular Anneleriyle Buluştu

    Erzincan'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. Koyun ve kuzuların buluşma anları drone ile kaydedildi. Koyun besleyen üreticiler, kuzulama döneminde koyunları sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle buluşturuyor. Kuzulayan koyunlar bir süre yavrularıyla aynı mekanda bırakılıyor ve daha sonra ayrı yere konulan kuzular, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez anneleriyle bir araya geliyor. Bu duygusal ve renkli anlar drone ile saniye saniye kaydedildi.

  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.

  • Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı
    09:44 Beyoğlu'nda Bir Adamı Öldüren Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

    Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan, oğlunu öldürmek amacıyla tezgah açtıkları yere geldiğini ancak oğlunu bulamayınca babasını öldürdüğünü söyledi. Ayrıca saldırganın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi.

  • Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu
    09:44 Mersin'de İki Özel Bireyin 'Temsili Askerlik' Mutluluğu

    Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki konuşma engelli İbrahim Atalay ile 21 yaşındaki işitme engelli Ali Develi, askerlik yapma hayallerini gerçekleştirmek için bir günlük temsili askerlik yaptı. İlçe jandarma komutanlığı tarafından eğitim verilen ve nöbet tutan özel bireylere terhis belgesi verildi. Aileler, bu mutlu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.


Advertisement