Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın Acı Günü - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın Acı Günü

Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım\'ın Acı Günü

Anadolu Ajansının eski çalışanlarından Habertürk gazetesi Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın babası Reşit Yıldırım, hayatını kaybetti.

16.04.2014 23:04  Güncelleme: 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı eski çalışanlarından Habertürk gazetesi Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın babası Reşit Yıldırım (84) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'un Yomra ilçesi Kıratlı köyünde yaşayan Reşit Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhumun cenazesi, Kıratlı köyü Uzunyol Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Taka gazetesi sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sancak ile çok sayıda yakını, cenaze törenine katılarak, Yıldırım ailesinin acısını paylaştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • A101'den ESCAMP 6500 Flat Tiny House: Fiyatı ve Özellikleri
    17:11 A101'den ESCAMP 6500 Flat Tiny House: Fiyatı ve Özellikleri

    Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden A101, ESCAMP 6500 Flat Tiny House'u satışa sunuyor. 16 m² yaşam alanına sahip olan bu ev, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Özellikleri arasında SCHLEGL 1400 kilogram kapasiteli 2 adet torsiyon frenli dingil, kompozit sandviç panel dış cephe ve laminant parke zemin bulunuyor. A101 tarafından 25 Nisan itibariyle satışa sunulacak olan ESCAMP 6500 Flat Tiny House'un fiyatı 399 bin 900 TL.

  • İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar
    17:05 İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar

    İzmir'de esnaf, vatandaşların alım gücünün düşmesiyle işlerinin etkilendiğini belirterek turistlere umut bağladıklarını söyledi. Esnaf, dükkan kiralarını ödemekte zorlandıklarını ve güçlerinin kalmadığını ifade etti. Fiyat artışları ve vatandaşların satın alma gücünün düşmesi nedeniyle esnafın işleri durgunlaşmış durumda. Esnaf, idare etmeye çalıştıklarını belirtirken, turistlerin gelmesini beklediklerini dile getirdi.

  • Van'ın Bahçesaray ilçesinde besiciler hayvanlarını otlatmaya başladı
    17:03 Van'ın Bahçesaray ilçesinde besiciler hayvanlarını otlatmaya başladı

    Bahçesaray ilçesinde çetin geçen kış boyunca ahırlarda beslenen küçükbaş hayvanlar, havanın ısınmasıyla birlikte meralara çıkarıldı. Besiciler, doğanın canlanmasıyla yeşeren meralara götürdükleri hayvanlarını gün boyunca otlattıktan sonra tekrar ahırlara getiriyor. Uzun süre sonra hayvanlarını otlaklara çıkarmanın ve yem masraflarından kurtulmanın sevincini yaşayan besiciler, bu durumdan memnuniyet duyuyor.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yapılan Projeler Firmalara Sunuldu
    16:58 Kayseri Serbest Bölge'de Yapılan Projeler Firmalara Sunuldu

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Serbest Bölge'de hayata geçirilen projeler hakkında bölgede faaliyet gösteren firmalara sunum yaptı. Palancıoğlu, Serbest Bölge'nin daha cazip hale gelmesi için yatırımlara devam edeceklerini, doğalgaz, yağmur suyu hattı, içme suyu hattı, kanalizasyon, atık su arıtma tesisinin büyümesi gibi çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Serbest Bölge'nin tüm yollarını açtıklarını, kilitli parke yol yapımının devam ettiğini ve birçok bitmiş veya üretime geçmek üzere olan firmanın bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, yeşil serbest bölge olma hedeflerine de değinen Palancıoğlu, Kayseri Ticaret ve Sanayi odalarının başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve sanayicilere teşekkür etti.

  • Salihli Belediyesi'nin 108 Milyon TL Borcu Var
    16:57 Salihli Belediyesi'nin 108 Milyon TL Borcu Var

    Manisa'nın Salihli ilçesi Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, belediyenin 108 milyon TL borcu olduğunu belirterek, borçla ilgili incelemelerin devam ettiğini ve usulsüzlüklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.

  • Çin'in imalat sektörü geriliyor, yeni sektörlere yöneliyor
    16:37 Çin'in imalat sektörü geriliyor, yeni sektörlere yöneliyor

    Çin'in Batı'yla ticaret savaşının ortasında kalan göçmen işçiler, büyük bir zorluk yaşarken, Çin ekonomisini yüksek teknolojiyle kurtarmaya çalışıyor.

  • Dışişleri Bakanı Fidan:
    16:26 Dışişleri Bakanı Fidan: "bir Numaralı Önceliğimiz İsrail İşgalinin Sona Ermesi ve İki Devletli Formülün Hayata Geçmesi"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran-İsrail gerilimini değerlendirirken, "Bir numaralı önceliğimiz İsrail işgalinin sona ermesi ve iki devletli formülün hayata geçmesi olmalıdır. Bu olmadığı takdirde dün Yemen'den yapılan saldırılar, bugün İran-İsrail arasındaki gerilim, yarın başka bir savaş türü, öbür gün başka bir ülkenin içinde çıkan başka bir iç karışıklık, toplumsal rahatsızlık. Bunların hepsi olmaya devam edecektir'' dedi. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri,  Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es Sisi’nin çok yakın bir süre içinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini bildirdi.

  • Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sapanca'da Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na katıldı
    16:24 Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Sapanca'da Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na katıldı

    Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Hizmet İhracatı Strateji Çalıştayı'na Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz katıldı. Çalıştayda sektördeki gelişmeler ele alındı.

  • Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı
    16:18 Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi' kapsamında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi. Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçilerin katıldığı törende dağıtım gerçekleştirildi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gopinath ile görüştü
    15:54 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gopinath ile görüştü

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF Başkan Yardımcısı Gita Gopinath ile görüşerek dünyanın görünümü üzerine sohbet etti. Gopinath, görüşmeye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı
    15:49 Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

    Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımıyla sektörün yol haritası ve stratejisi belirlendi. HİB Başkanı Şekib Avdagiç, hizmet ihracatının Türkiye'nin yumuşak gücü olmasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, sektörün istihdam ve cari açığa pozitif katkı sağladığı vurgulandı. Hizmet İhracatı Sürdürülebilirlik Eylem Planı Strateji Çalışması gerçekleştirildi ve ihracatçıların devlet desteklerinden yararlanması için çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ise hizmet sektörünün dış ticaret dengesini etkileyeceğini ve 2028 yılında 200 milyar dolarlık hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirtti.


Advertisement