İhsanoğlu, HDP Sorusuna Cevap Vermedi; Muhabir Arkasından Söylendi - Son Dakika
Güncel

İhsanoğlu, HDP Sorusuna Cevap Vermedi; Muhabir Arkasından Söylendi

İhsanoğlu, MHP ile HDP'nin görüşüp görüşmeyeceği sorusunu yanıtsız bırakıp AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Sorusu cevapsız kalan muhabir, arkasından söylendi.

29.06.2015 13:33  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com / Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanlığı için destek turuna çıkan MHP'nin Meclis Başkan Adayı İhsanoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. İhsanoğlu'na oğlu Orhan İhsanoğlu eşlik etti. 20 dakikalık görüşmenin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Ekmeleddin İhsanoğlu, bir gazetecinin MHP-HDP görüşmesinin olmayacağına ilişkin sorusunu yanıtsız bıraktı. CHP ziyareti sonrası bir kez daha gazetecilerin karşısına çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu, gazetecilerin soruduğu "HDP'yle görüşecek misiniz?" sorularını yine yanıtsız bıraktı.

HDP SORUSUNA CEVAP VERMEDİ; ÇEKTİ, GİTTİ

MHP'nin Meclis Başkan Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, AK Parti'yle olan görüşmesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. İhsanoğlu bir gazetecinin MHP-HDP görüşmesi sorusunu duyunca hemen teşekkür etti ve gitmeye yeltendi. Ancak gazeteci soruya devam ederek "Özellikle uzlaşma vurgusu yaptınız 'Milli irade böyle istedi' dediniz ama siz içerdeyken HDP'nin adayı Dengir Mir Mehmet Fırat geldi. HDP-MHP görüşmesi olmayacak. Uzlaşma açısından..." diye sordu. İhsanoğlu, soruyu dinledi ve muhabirlere teşekkür ederek ayrıldı.

GAZETECİ ARKASINDAN SÖYLENDİ

İhsanoğlu'nun gidişi sonrası ekrana muhabirlerin konuşmaları yansıdı. Muhabirlerden biri İhsanoğlu'nun arkasından "Soruya cevap vermeyecekse geçmeyecek kameranın karşısına" diyerek söylendi.

İHSANOĞLU CHP'YE GİTTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP TBMM Başkan Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu CHP Genel Merkezi'ndeki makamında kabul etti. Görüşme sonrası açıklama yapan İhsanoğlu 'HDP ile görüşecek misiniz? sorusuna yine "Teşekkür ediyorum arkadaşlar." diye cevap verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Tekin Bingöl'ün de hazır bulunduğu görüşme sonrası açıklama yapan İhsanoğlu şunları söyledi:

"Kendisiyle görüşmekten her zaman mutluluk duydum. Ben konuyla ilgili beyanatımı daha önce bir saat önce yaptım. İlave edecek bir şey yok."

"CHP'Lİ VEKİLLERDEN OY GELİR Mİ?"

"Şimdi bu konular elbette dört aday var. Ve bu dört aday her birisi gerçekten çok kıymetli adaylar. Meclis bu sefer çok zengin bir seçme hakkı var, seçenek var. Kendimi de saymıyorum ama üç kıymetli aday var benden başka. O bakımdan bu Meclis şanslı. Prosedürü çok belli, çok net. Yarın iki oylama, ertesi gün son iki oylamayla böyle sayı azaltılarak iki aday arasında kalacaktır. Bu tabi nasıl evrilecek, nasıl dönüşecek, kimler kalacak sonunda ve tercihler nasıl olacak o her partinin her grubun her milletvekilinin takdirine kalmış bir şeydir."

CHP ZİYARETİ SONRASI DA SORULDU

Ekmeleddin İhsanoğlu, gazetecilerin soruduğu "HDP'yle görüşecek misiniz" sorularına yine yanıtsız bıraktı. "Teşekkür ediyorum arkadaşlar." dedi.

İhsanoğlu, HDP Sorusuna Cevap Vermedi; Muhabir Arkasından Söylendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhsanoğlu, HDP Sorusuna Cevap Vermedi; Muhabir Arkasından Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • aa: helal olsun buhabire doğru diyor 16 7 Yanıtla
  • gerçek 73 ...: mhp seni millet vekili yaptı ama sen muhtar olmaya bile layık değilsin... 16 6 Yanıtla
  • Vatandass: Mhp bölücülük yapiyor resmen bölücü parti mhp 16 6 Yanıtla
  • fu: bu muhabirlere ne dersiniz.kendilerini hem hakim hemde savci zannediyorlar. alt tarafi dedikoducusunuz. 11 10 Yanıtla
  • ÖLÜMMMM: BU ADAM TAM BİR PALYANÇO BEN BU ADAMI TEZGAHTAR BİLE ALMAM ÇOK YETENEKSİZ ORADANDA NEDEN UZAKLAŞTI BİLİYORMUSUNUZ KONUŞACAK CÜMLE KELİME BULAMADI ADAM BALONNNNNNNNNN 12 9 Yanıtla ZİYA: FAŞİST BÖLÜCÜ SENİ 1 2 .....: Ziya yanlışını düzelteym hemen.bölücü dedğin terör örgütü yani hdp bu mevzuda muhattap alınmayan kısım.vatanın bütünlüğünü tek Bayrak tek Dil olarak saglamak bizim borcumuzdur.sevmiyorsan terkedeceksin yorum yapmayacaksın 0 1
  • ahmet: mhp bu kafayla ülkenin hiçbir sorununu çözemez. Çünkü bunlar da taş Devri kafası mevcut. 15 4 Yanıtla
  • barış: mhp bu akılla ülkenin hiçbir sorunu 8 10 Yanıtla
  • halil: PKK KAFIRLERI GUNDEME GETIRMEYYIN SEHIDLERIMIZZIN KEMIKLERI SIZLAMASSIN 5 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement