Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan Darülaceze'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan Darülaceze'ye Ziyaret

Ekmeleddin İhsanoğlu\'ndan Darülaceze\'ye Ziyaret

Bayram ziyaretlerini yapan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bugünkü son durağı Darülaceze oldu.

28.07.2014 17:14  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram ziyaretlerini yapan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bugünkü son durağı Darülaceze oldu. İhsanoğlu, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte Darülaceze sakinleriyle bayramlaştı. İhsanoğlu, Darülaceze sakinleriyle yakından ilgilenirken, eşi Füsun İhsanoğlu da yaşlılara kırmızı karanfil verdi.

Ekmeleddin İhsanoğlu, bayram ziyaretleri kapsamında, eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte Eyüp Çocuk Yuvası Müdürlüğü'ndeki ziyaretin ardından, saat 14.00 sıralarında Okmeydanı'ndaki Darülaceze'ye geldi. İhsanoğlu'na, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül eşlik etti. Basın mensuplarının alınmadığı ziyarete ilişkin görüntüler ise İhsanoğlu'nun basın bürosu tarafından medyaya servis edildi.

Darülaceze sakinleriyle bayramlaşan İhsanoğlu, ziyaret sırasında yaşlılarla yakından ilgilenirken, Füsun İhsanoğlu da kırmızı karanfil verdi. İhsanoğlu çifti, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Darülaceze'den ayrıldı.

RAKİBİ ERDOĞAN İLE GÜL'ÜN BAYRAM MESAJLARINI PAYLAŞTI

Bu arada, Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bayram mesajını paylaştığı tweeti retweetleyerek, takipçileriyle paylaştı.

Erdoğan adına açılmış twitter hesabında yer alan ve Youtube'a yüklenen 5 dakika 8 saniyelik video, Başbakan'ın "Sevgili vatandaşlarım; mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum" sözleriyle başlıyor.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi twitter hesabında yer alan "Bu mübarek günde tüm İslam aleminde yaşanan acıların son bulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye mesajını da takipçileriyle paylaştı., - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan Darülaceze'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement