Ekmeleddin İhsanoğlu: 'Bana Kara İftira Atıyorlar, Kimseye Minnet Borcum Yok (2) - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu: 'Bana Kara İftira Atıyorlar, Kimseye Minnet Borcum Yok (2)

Ekmeğimizi PAYLAŞIRIZ AMA TOPRAĞIMIZI ASLA Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

24.07.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekmeğimizi PAYLAŞIRIZ AMA TOPRAĞIMIZI ASLA

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti. Vali Düzgün Ekmeleddin İhsanoğlu'na 10 Ağustos'da yapılacak seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için her türlü önlemlerin alındığını söyledi.

İhsanoğlu, daha sonra esnaf ziyareti öncesi Kayseri Şehit yakınları ve Gaziler derneğini ziyaret etti. Başkan Ali Yavuz'la bir süre görüşen İhsanoğlu, burada yaptığı açıklamada, "Şehitlerimizin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Şehitlerimiz bu ülkenin birliği ve dirliği için canlarını seve seve feda ettiler. Kuran Kerim'de şehitler için yüce Allah, şöyle buyuruyor, 'Şehitleri öldü zannetmeyin, onlar diridirler.' Yüce Allah bu sözlerle şehitliğin derecesinin ne kadar yüksek olduğunu bize bildiriyor. Bu nedenle şehitlerimizin mekanlarının cennet olmasını diliyorum. Biz, bu ülkede yaşayan 76 milyon insanı kucaklıyoruz. Herkesi eşit görüyoruz. Herkesle ekmeğimizi ve soframızı paylaşırız ama, toprağımızı asla paylaşmayız" dedi.

Şehit yakınları ve Gaziler Derneğindeki ziyaretin son bölümünde Ekmeleddin İhsanoğlu, Suriye'nin Şanlıurfa sınırında şehit olan askerlerden Niğde'nin Çamardı'da toprağa verilen şehit Er Berat Sağırkaya'nın babası Bahattin Sağırkaya'ya telefon açıp, başsağlığı diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu: 'Bana Kara İftira Atıyorlar, Kimseye Minnet Borcum Yok (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement