Eğitimde Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Eğitimde Kar Tatili

Eğitimde Kar Tatili

Samsun, Giresun, Sinop ve Amasya'da kar nedeniyle okullar tatil edildi.

12.12.2013 16:58  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgede etkili olan kar yağışı ulaşımın yanı sıra eğitimi de engelledi. Samsun ve Amasya'da kent genelinde okullar tatil edilirken, Giresun'da kent merkezi ve bazı ilçelerde, Sinop'ta ise 3 ilçede eğitime ara verildi.

Samsun'da okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı. Valilikten yapılan açıklamada, okullarda kar tatilinin 13 Aralık Cuma günü de devam etmesi,  tatilin il ve ilçelerdeki tüm okulları kapsadığı duyuruldu.

Ondokuz Mayız Üniversitesi'nde de kar nedeni ile birinci ve ikinci öğretimde eğitime yarın için de ara verilmesi belirtildi.

Giresun

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerindeki okullar hariç yarın eğitime ara verilmesi bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, aralıklarla yoğun bir şekilde yağan karın eğitimi olumsuz yönde etkilemeye devam ettiği belirtildi.

Kar kalınlığının il merkezinde 35 santimetreye ulaştığının ifade edildiği açıklamada, "İlimiz merkez başta olmak üzere, Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerimizde ilk ve orta okullar ile liseler haftanın son günü olan 13 Aralık 2013 Cuma tatil edildi. Kar yağışının etkili olmadığı Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar'daki okullarda yarın eğitim öğretime devam edilmesi kararı alındı. Ayrıca yoğun kar yağışından dolayı okulların tatil olduğu başta ilimiz merkez ve ilçelerimizde kamuda çalışan engelli memurlar yarın için de 1 gün idari izinli sayılacak" denildi.

Sinop

Sinop'ta kar nedeniyle  Boyabat ilçesindeki bütün okullar, Dikmen ve Durağan ilçelerinde taşımalı eğitim yapan okullar ve köy okulları 13 Aralık Cuma günü için tatil edildi.

Amasya

Amasya Valiliğinden yapılan açıklamada, il ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların kar yağışı nedeni ile yarın için tatil edildiği duyuruldu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitimde Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.


Advertisement