Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika
Yerel

Eğitime Hayırsever Katkısı

Eğitime Hayırsever Katkısı

Hayırsever Halit ve Osman Çataloğlu kardeşler, babaları Mustafa Çataloğlu adına Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi'nde 24 derslikli bir ortaokul yaptıracak.

19.06.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever Halit ve Osman Çataloğlu kardeşler, babaları Mustafa Çataloğlu adına Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi'nde 24 derslikli bir ortaokul yaptıracak.

Hayırsever kardeşlerin yaptıracakları ortaokul için hazırlanan protokol, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ve hayırsever Halit ve Osman Çataloğlu tarafından törenle imzalandı. Valilik makamındaki protokol imza töreninde konuşan Vali Düzgün, "Bugün yine Kayserili hayırseverliğinin güzel bir örneği için buradayız. Hayırsever işadamı kardeşler Halit ve Osman Çataloğlu kardeşler, babalarının adına Melikgazi ilçemiz Esentepe Mahallesi'nde 24 derslikli bir ortaokul yaptıracaklar. Bu hayırlı işlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaptıracakları bu okulda öğrenciler eğitim gördüğü sürece hayır defterleri kapanmayacaktır. Ben tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Okulun arsasıyla ilgili işlemler tamamlandı. İnşallah en kısa sürede yapımı tamamlanıp eğitim ve öğretime açılacak" dedi.

Vali Orhan Düzgün'ün konuşmasının ardından, okul yapımıyla ilgili protokol, hayırsever Halit ve Osman Çataloğlu kardeşler, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ve Vali Orhan Düzgün tarafından imzalandı.

Osman Çataloğlu, protokolü imzalarken, babalarının hayattayken 5 derslikli bir okul yaptırmayı hayal ettiğini, ancak onun bunu gerçekleştiremediğini ifade ederek, "Babamızın bu okul yaptırma hayalini gerçekleştirmek, bize nasip oldu. Ancak biz 5 derslikli değil, 24 derslikli bir okul yaptıracağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitime Hayırsever Katkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement