Eğitimcilere "Değişim Liderliği" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Eğitimcilere "Değişim Liderliği" Eğitimi

Eğitimcilere "Değişim Liderliği" Eğitimi

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) Projesi dahilinde yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı ile Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından doğrudan faaliyet desteği kapsamında finanse edilen “Değişim Liderliği Projesi” kapsamında, okul müdür başyardımcıları ve müdür yardımcılarına yönelik konferanslar düzenlendi.

05.02.2016 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Okul Tabanlı Değerlendirme, Akredite ve Kalite Sistemi (ODAK) Projesi dahilinde yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı ile Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından doğrudan faaliyet desteği kapsamında finanse edilen "Değişim Liderliği Projesi" kapsamında, okul müdür başyardımcıları ve müdür yardımcılarına yönelik konferanslar düzenlendi.

Seyhan, Sarıçam, Ceyhan, Kozan olmak üzere dört farklı ilçede ikişer günlük programlar halinde verilen konferanslara yoğun bir katılım oldu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın,"Yönetimde İnsan İlişkileri, Motivasyon, İletişim ve Liderlik", Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kürşat Yılmaz, "Okul Yönetiminde Hesap Verebilirlik", Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez, "Örgütsel Davranış", Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Teftiş, Planlama ve Ekonomi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Celal Teyyar Uğurlu, "Etkili Okullarda Okul Kültürü" konusunda konferans verdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, "ODAK kapsamında yaptığımız bu çalışmaların hepsi,yarınlarımızın daha iyi olması içindir. Güzel yarınlar için toplum adına iyi işler yapmak gerekir. ODAK Projesi kapsamında yapılan bu çalışmaların da çok yakında meyvesini alacağız, bu çalışmaların yarar sağlamadığını ifade edenler unutmasınlar ki hiçbir çalışma olgunlaşmadan sonuç vermez" dedi.

Akpınar, 4 gün sürecek olan etkinliğin, okul müdür başyardımcılarının ve müdür yardımcılarının liderlik becerilerine önemli ölçüde katkıda bulunacağını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimcilere 'Değişim Liderliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement