Eğitim Fakültesinden Kütüphane Desteği - Son Dakika
Yerel

Eğitim Fakültesinden Kütüphane Desteği

Eğitim Fakültesinden Kütüphane Desteği

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi 3. sınıf öğrencileri Sur İlçesi Erimli köyü okuluna 800 kitaplı bir kütüphane kurdular.

02.06.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Almanca Öğretmenliği Anabilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri Sur İlçesi Erimli köyü ilk ve ortaokuluna 800 kitaplı bir kütüphane kurdular.

Kütüphane açılışına Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, Sur Kaymakamı Memduh Tura, İlçe mili eğitim müdürü Ömer Aykanat, Öğr.Gör. Sedat Karakaş okul müdürü öğretmenler ve öğrenciler ile okul aile birliği katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törende; okul müdürü yapılan yardımdan dolayı teşekkür ederken; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel ise Eğitim Fakültesi olarak öğrencilere sosyal sorumluluk bilincini kazandırmak için böylesi etkinlikleri düzenlediklerini ve daha çok Eğitim Fakültesinden mezun olan öğrencilerinin okullarına destek verdiklerini buna benzer okullar ile ilgili eksiklilerini giderme noktasında süregelen projelerinin olduğunu belirti.

Sur kaymakamı Memduh Turan da yaptığı konuşmada köy okuluna katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve öğrencilerin hayata bu kitaplarla atılacağını, idealist abilerinin, ablalarının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.
Plaket dağıtımı, mini konser ve folklor gösterisiyle etkinlik sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitim Fakültesinden Kütüphane Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ogr.Gor.Sedat Karakas: bu etkinlige katkida bulunan tum ogrencilerime tesekkur ediyorum 1 0 Yanıtla
  • Ogr.Gor.Sedat Karakas: bu etkinlige katkida bulunan tum ogrencilerime tesekkur ediyorum 1 0 Yanıtla
  • Almanca 3.sınıf Songül: Sedat Hocamıza ve arkadaşlara teşekkür ediyorum çok gurur verici bir etkinlikti :) 1 0 Yanıtla
  • ALMANCA 3 SINIF MUSTAFA: ORDA 800 Kitap değil tam 13 bin tane kitap topladık. Emeğe Saygı Lütfen. Basta Hocamiz ve arkadaşlarıma Tşk ederim. 0 0 Yanıtla

Advertisement