Eğitim Fakültesinde Tahtalar Artık Akıllı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Fakültesinde Tahtalar Artık Akıllı

Eğitim Fakültesinde Tahtalar Artık Akıllı

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, öğrencilerinin iyi bir eğitim alması için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştıklarını söyledi.

31.12.2014 01:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi, bütün sınıflarına akıllı tahta ile eğitim vermeye başladı. Akıllı tahta hakkında bilgi alan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, öğrencilerinin iyi bir eğitim alması için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Akıllı tahtanın tanıtım etkinliğine Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri katıldı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel tarafından akıllı tahtanın kullanılması ve işlevlerinin anlatıldığı etkinlikte, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesinin yeni logosu da görücüye çıktı. Logo hakkında da fikir alış-verişinde bulunan Rektör Saraç ve rektör yardımcıları sonrasında Eğitim Fakültesi yemekhanesinde düzenlenen dönem sonu kutlamasına katıldı.

Eğitim Fakültesi personellerinin yer aldığı etkinlikte, derse giren öğretim üyelerine 130 adet dizüstü bilgisayar dağıtıldı. Sembolik olarak Rektör Saraç ve Rektör yardımcıları, öğretim üyelerine dizüstü bilgisayar taktim etti.

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, eğitim fakültesi olarak hem öğrencilerinin hem de öğretim üyelerinin isteklerine her zaman kulak verdiklerini, eğitim için asla masraftan kaçınmadıklarını anlattı. Yücel, dönem sonu olmasından dolayı da stres atmak amaçlı bir kutlama yaptıklarını dile getirerek, başta Rektör Saraç olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür etti. Konservatuar öğrencilerinin de canlı müzik ile eşlik ettiği dönem sonu etkinliğinde konuklara çiğköfte ve tatlı ikram edildi. Öğretim üyeleri bir arada olmanın tadını çıkararak, dönemin yorgunluğunu giderdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitim Fakültesinde Tahtalar Artık Akıllı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement