Eğitim Fakültesi'nden Kardeş Okula Destek - Son Dakika
Yerel

Eğitim Fakültesi'nden Kardeş Okula Destek

Eğitim Fakültesi\'nden Kardeş Okula Destek

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi, kardeş okulu olan Dicle anaokuluna materyal desteği verdi.

02.06.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sait Yücel ve Okul öncesi öğretmenliği bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Aküzüm, Öğretim Görevlisi Mahmut Altunhan, Araştırma görevlisi Mehmet Demirkol, İsmet Kaya, A.Selam Ertekin, Özcan Ekici ve öğrenciler Dicle ilçesindeki Dicle anaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Dönem başında Dicle anaokulunun açılışına davet edilen Aküzüm; okula materyal desteği sağlayacağını vurgulayarak Dicle anaokulunu kardeş okul belirlemişti ve bu doğrultuda okula materyal, kırtasiye ve kitap desteği sağlandı. Her öğrenciye bir kitap her sınıfa materyal desteği, kitap, kırtasiye desteği sağlanarak okula destek olundu.

2 katlı olan okulun sınıflarını gezerek çok beğendiğini söyleyen Yücel, getirilen materyaller ile okul daha iyi bir hale geleceğini, beş duyu organına hitap eden sınıf ortamının öğrencinin anlamlı öğrenmesini de sağlayacağını ifade etti.
Dicle Kaymakamı Remzi Kattaş ise üniversiteden gelen öğretim üyeleri ve öğrencileri karşılayarak eğitim kurumlarının birbirlerini tamamları gerektiğini vurguladı ve özellikle ihtiyaç sahibi olan ilçeye desteklerinin çok anlamlı olduğunu söyledi ve memnuniyetini dile getirdi. Araştırma görevlisi İsmet Kaya ve Şeyhmus Filiz tarafından öğretmen ve öğrencilere müzik dinletisi sunuldu. Okul öncesi öğretmen adayları da okul bahçesinde palyaço gösterisi, oyun etkinlikleri sunarak öğrencilerin eğlenmelerini sağladılar ve ziyaret bu etkinliklerle tamamlandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eğitim Fakültesi'nden Kardeş Okula Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement