Eğirdir Triatlonu' Büyük Yarışa Sahne Oldu - Son Dakika
Güncel

Eğirdir Triatlonu' Büyük Yarışa Sahne Oldu

Eğirdir Triatlonu\' Büyük Yarışa Sahne Oldu

'Eğirdir Triatlonu' büyük yarışa sahne oldu Bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu.

17.08.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Eğirdir Triatlonu' büyük yarışa sahne oldu

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu. 'Eğirdir Triatlonu'na toplamda 10'u aşkın ülkeden 450 sporcu katıldı.

Isparta Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Eğirdir Triatlonu'na erkekler klasmanında birinci Denis Vasiliev (Rusya), ikinci Oleksiy Syutkin (Ukrayna) ve üçüncü Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu. Bayanlarda ise ilk sırayı Rusya'dan Arina Shulgina alırken ikinciliği Ukraynalı Yuliva Yelistratova ve üçüncülüğü İtalyan Margie Santimaria aldı. Türkiye'yi temsil eden İpek Öztosun ise kendisine 6. sırada yer bulabildi. Avrupa Kupası'nda aldığı derece ile Türkiye'nin gururu olan İpek, 6 yıldır Triatlon yaptığını ve 6 yıldır burada yarıştığını ifade ederek, Burada ilk kez uluslararası düzeyde yarıştım ve 6. oldum. Bana desteklerini veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ise İpek'i olimpiyatlara hazırladıklarını ifade ederek, Biz elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz. 2016 olmayacak belki ama İpek'i 2020 Olimpiyatlarına hazırlıyoruz. Triatlon ile Eğirdir özdeşleşti ifadelerini kullandı.

DEVAMI GELECEK

Triatlon sporuna büyük destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarını ifade ederek şöyle konuştu Bundan iyisi Eğirdir Elması... İlçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz Triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şekilde yapılacağı inancını taşıyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğirdir Triatlonu' Büyük Yarışa Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi
    13:58 Kırıkkale'de Şiddetli Rüzgar Nedeniyle Otomobile Ağaç Devrildi

    Kırıkkale'de Ziya Gökalp Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde hasar meydana geldi ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı keserek yolu trafiğe açtı.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj
    13:57 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'dan çocuklara ilham dolu mesaj

    Alper Gezeravcı, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde yaptığı açıklamalarda, çocuklara ilham kaynağı olmaktan gurur duyduğunu ve Türkiye'nin geleceğinin çocuklarla şekilleneceğini belirtti. Gezeravcı, Atatürk'ün vizyonuyla yürünecek yollara işaret etti ve devletin güçlü iradesiyle hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını vurguladı.

  • Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi
    13:57 Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'a iş çizmesi hediye edildi

    Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi Aziziye İlçe Teşkilatı tarafından iş çizmesi hediye edildi. Başkan Akpunar, Aziziye için seferber olacaklarını belirtti.

  • Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı
    13:56 Kars Belediyesi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı

    Kars Belediye Meclisi, yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'in başkanlığında yapılan toplantıda, meclis başkanlık divanı ve diğer komisyonların seçimleri yapıldı.

  • Denizli'de kaybolan 3 ilkokul öğrencisi bulundu
    13:54 Denizli'de kaybolan 3 ilkokul öğrencisi bulundu

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kaybolan 3 ilkokul öğrencisi, bir camide geçirdikleri gece sonrasında polis tarafından bulundu. Ailelerine teslim edilen çocuklar sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Maltepe'de park halindeki araçların üzerine ağaç devrildi
    13:53 Maltepe'de park halindeki araçların üzerine ağaç devrildi

    Maltepe'de sağanak ve rüzgarın etkisiyle park halindeki otomobil ve minibüsün üzerine ağaç devrildi. Olay sonucunda sokak trafiğe kapanırken, itfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı.


Advertisement