Eğirdir'de Avrupa Kupası Heyecanı - Son Dakika
Spor

Eğirdir'de Avrupa Kupası Heyecanı

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu.

17.08.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu büyük bir yarışa sahne oldu.

Eğirdir Belediyesi'nin önderliğinde düzenlenen ve toplamda 10'u aşkın ülkeden 450 sporcunun katıldığı yarışların erkekler klasmanında 1. Denis Vasiliev (Rusya), 2. Oleksiy Syutkin (Ukrayna), 3. Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu. Bayanlarda ise ilk sırayı Rusya'dan Arina Shulgina alırken, ikinciliği Ukraynalı Yuliva Yelistratova üçüncülüğü ise İtalyan Margie Santimaria aldı. Ülkemizi temsil eden İpek Öztosun ise kendisine 6. sırada yer bulabildi.

Avrupa Kupası'nda aldığı derece ile ülkemizin gururu olan İpek, 6 yıldır Triatlon yaptığını ve 6 yıldır burada yarıştığını ifade ederek, "Burada ilk kez uluslararası düzeyde yarıştım ve 6. oldum. Bana desteklerini veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ise İpek'i olimpiyatlara hazırladıklarını ifade ederek, "Biz elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz. 2016 olmayacak belki ama İpek'i 2020 Olimpiyatları'na hazırlıyoruz. Triatlon ile Eğirdir özdeşleşti" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ŞENGÖL: "DEVAMI GELECEK"

Triatlon sporuna büyük destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de, güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bundan iyisi Eğirdir Elması… İlçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şekilde yapılacağı inancını taşıyorum."

Eğirdir'e akın edenleri sadece yarışlar beklemiyordu. Sanatçı Gökçe de seslendirdiği parçalarla gelenleri coşturdu ve unutulmaz bir anı yaşattı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eğirdir'de Avrupa Kupası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement