Ege, Yazlıklarının Önünden Kaçırıldı - Son Dakika
Güncel

Ege, Yazlıklarının Önünden Kaçırıldı

Ege, Yazlıklarının Önünden Kaçırıldı

Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul, kızı 17 yaşındaki Ege Yurdakul kaçırıldığını ileri sürdü.

01.08.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Basketbol Takımı'nın eski oyuncularından Haşim Murat Yurdakul, kızı 17 yaşındaki Ege Yurdakul kaçırıldığını ileri sürdü. Jandarmanın 2 gündür her yerde aradığı Ege'ye henüz ulaşılamadı.

Gamze ve Haşim Murat Yurdakul çiftinin iki kızından 17 yaşındaki Ege Yurdakul, iddiaya göre çarşamba akşamı saat 22.00 sıralarında Ezine İlçesi Geyikli Beldesi'ndeki yazlıklarının önünden kaçırıldı. Haşim Murat Yurdakul, eşi Gamze ve kızı Ege Yurdakul'un bir aydır Odunluk İskelesi yakınındaki yazlıklarında kaldığını, kendisinin de 3 gün için yanlarına geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Çarşamba günü sabah işlerim nedeniyle İstanbul'a döndüm. Ege, annesi ile yazlıkta kalıyordu. Akşam annesi ile birlikte Odunluk İskelesi yakınında arkadaşlarıyla oturuyorlarmış. Yalnız başına eve dönmek üzere annesinin yanından ayrılmış. Arkasından eşim eve döndüğünde kızımın evde olmadığını görüp, telefon etmiş. Kendisine ulaşamayınca kaçırıldığını anladık."

Haşim Murat Yurdakul, kızı Ege kaçırıldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan "Dün Gece Saat 22.00'de Ege Yurdakul Adlı Kız Kardeşimiz Ezine Geyikli'de Kaçırılmıştır. Bütün Çevrede Aramalar Yapılıyor Fakat Sonuçsuz. Arkadaşlar Fotoğraftaki Kardeşimizi Görürseniz, Duyarsanız Haşim Murat Yurdakul: 0532 242 58 84 Nolu Numarayı Arayınız" mesajını paylaştı.

Kızını kaçıran kişinin dün gece Facebook'ta kızı adına sahte bir hesap açtığını ve burada kızının adına 'Beni rahat bırakın, ben böyle iyiyim' gibi yazılar paylaştığını ileri süren Haşim Murat Yurdakul, bunun kızına ait ifadeler olmadığını söyledi. Yurdakul, yetkililerden IP adresinden sahte hesabı açan kişiye ulaşabileceklerini söylediğini, fakat bürokrasiye takıldıklarını anlattı.

Bu arada kızını kaçıran kişinin ağabeyinin olayı itiraf ettiğini de belirten Haşim Murat Yurdakul, "Kızımı kaçıran kişi Bayramiç İlçesi Türkmenli köyünden C.T. isimli bir kişi. Kızımıza karşı platonik aşk yaşıyormuş. Bu nedenle de kızımı kaçırdı. Telefonu dahil tüm eşyası evde. Kendi rızası ile kaçmış olamaz. Birlikte olduğu bir erkek arkadaşı var. Bu nedenle gönül ilişkisi de değil" dedi.

Jandarma, bu yıl Sudi Özkan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni bitiren Ege Yurdakul'u bulunup, kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ege, Yazlıklarının Önünden Kaçırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement