Ege Koop'tan Güzelbahçe ve Urla'ya Armağan - Son Dakika
Yerel

Ege Koop'tan Güzelbahçe ve Urla'ya Armağan

Ege Koop\'tan Güzelbahçe ve Urla\'ya Armağan

Ege-Koop’un Güzelbahçe-Urla’da 2010 yılında temelini atıp, 2012 yılında kısmi yerleşime açtığı prestij projesi Dört Mevsim Konakları’nda artık sona gelindi.

01.10.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege-Koop'un Güzelbahçe- Urla'da 2010 yılında temelini atıp, 2012 yılında kısmi yerleşime açtığı prestij projesi Dört Mevsim Konakları'nda artık sona gelindi. Proje ortaklarına yaklaşık 20 milyon lira kredi desteği veren Vakıfbank Bölge Müdürü Hayati Yaman ile projenin son aşamasını yerinde inceleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " İzmir'e yine yeşille mavinin kucaklaştığı, doğa harikası bir ortamda sağlıklı ve mutlu bir yaşam vaadeden eşsiz yaşam alanı kazandırdık. Sadece altyapıya harcanan 20 milyon lirayı düşünürseniz yaptığımız işin büyüklüğünü anlarsınız" dedi.

Aslan, beraberinde Vakıfbank İzmir 1. Bölge Müdürü Hayati Yaman, Vakıfbank Gazi Bulvarı Şube Müdürü Ş. Kaan Yinanç ve teknik ekiple birlikte proje alanını dolaştı, toplam 140 dönümlük alanda inşa edilen 140 villanın son durumu hakkında bilgiler aldı. Aslan, 2012 yılında kısmi yerleşime açılan ve şu anda başta İzmir olmak üzere İstanbul ve Ankara'dan da ailelerin yaşam sürdürdüğü Dört Mevsim Konakları'nın, hava kalitesinden doğasına, konakların işçiliğinden altyapısına birinci sınıf bir proje olduğunu vurguladı.

"5 KM ÖTEDEN ELEKTRİK GETİRDİK, 12 KM DUVAR YAPTIK"

Türkiye'nin birçok bölgesinden ortakları bulunduğunu kaydeden Aslan, "Her türlü şaibenin kol gezdiği, davaların sayısının hatırlanmadığı bir sektörde böylesine prestijli projelere imza atmış olmak bizim için çok gurur vericidir. Büyüklükleri 190 ile 360 metrekare arasında değişen beş farklı tipte konakların yanı sıra yüzme havuzları, sosyal tesisleri, açık ve kapalı sera alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile donattığımız bu bölgeye elektriği beş kilometreden öteden getirdik ve tüm kamulaştırma bedellerini de biz karşıladık. İki trafo binası yaptık. Dile kolay 20 bin metreküp beton, 2 bin ton demir kullandık, 15 kilometre yol yaptık, 12 kilometre uzunluğunda istinat duvarı inşa ettik. Bu Ege-Koop'un gücünün, kalitesinin ve verdiği sözleri yerine getirdiğinin kanıtıdır. Biz burada inanılmaz zorlu doğal koşullarda bir mucize gerçekleştirdik. Bu tür bir ortamda çalışmak, iş üretmek çok zor bir iştir. Sadece altyapıya 20 milyon lira para harcandığını düşündüğünüzde yapılan işin ne kadar meşakkatli, ne kadar büyük bir iş olduğunu anlarsınız. Şu an üst yapı ile birlikte bu bölgeye yaklaşık 50 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik" dedi.

"SAĞLIK İÇİN EŞSİZ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRDIK"

Vakıfbank ile Dört Mevsim Konakları'nda beşinci işbirliğini gerçekleştirdiklerini belirten Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Körfez Evleri, 25. Yıl Konutları, Çelik Evler ve Keyifli Yaşam Evleri projelerimizde son derece güzel bir işbirliğine imza attık. En küçük bir sorun yaşamadık. Bir aile birlikteliği sağladık, bu nedenle Vakıfbank'ın çok değerli idarecilerine özellikle teşekkür ediyorum. Bu işbirliği aynı zamanda bizim kredi notumuzun da ne denli yüksek olduğunu göstermektedir. Dört Mevsim Konakları ile İzmir'e yine yeşille mavinin kucaklaştığı, doğa harikası bir ortamda sağlıklı ve mutlu bir yaşamın hüküm süreceği eşsiz yaşam alanı kazandırdık."

"EGE-KOOP BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ…

Projeye hayranlığını gizleyemeyen Vakıfbank Ege 1. Bölge Müdürü Hayati Yaman da, Ege-Koop ile işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ege-Koop'un güçlü ve güvenilir bir kuruluş olduğunu, tamamladığı işlerle bunu uzun yıllar önce kanıtladığını kaydeden Yaman, " İnsanları konut edindirmeye yönelik kredilerde Türkiye'nin önde gelen bankasıyız. Sağlam projeler ve güvenilir kuruluşlarla elbette. Ege-Koop da başladığı her projeyi bitirme ve teslim etme teminatı olan bizim için çok değerli bir kuruluş. Bundan sonra da aynı heyecanla devam etmeyi arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İLK SİTE SAKİNİ: ÇOCUKLUK HAYALİME KAVUŞTUM…

Bölgeye ilk taşınan ve iki yıldır burada yaşayan Dört Mevsim Konakları Kooperatif Başkanı Emekli Kurmay Albay Soner Aydın ise, "Çocukluğumdan bu yana hep verandalı, büyük bahçeli bir ev hayal ederdim. Bu hayalime Dört Mevsim Konakları projesinin güzelliği ve Ege-Koop'a duyduğum güven sayesinde kavuştum. Kızımın kınasını dahi burada yaktık. Günde 8 kilometre yürüyüş yapıyorum banamısın demiyor. Dünyanın en iyi havasına sahip bir bölgedeyiz. Etrafımız orman, karşımız deniz. Bizim için burası bulunmaz bir nimet" sözleriyle duygularını paylaştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Koop'tan Güzelbahçe ve Urla'ya Armağan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement