Ege Denizi'nde Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

Ege Denizi'nde Arama Kurtarma Faaliyetleri

Ege Denizi\'nde Arama Kurtarma Faaliyetleri

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca 18 20 Temmuz'da yapılan arama kurtarma faaliyetlerinde 177 kaçak sağ kurtarıldı Aynı dönemde denizden 1 kaçağın cesedi çıkarıldı, 2 kaçağın aranmasına devam ediliyor.

21.07.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı'nca, 18-20 Temmuz'da yapılan arama kurtarma faaliyetlerinde 177 kaçağın kurtarıldığı, 1 kaçağın denizden ölü olarak çıkarıldığı çalışmalar kapsamında kayıp olan 2 kişinin aranmasına devam edildiği bildirildi.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı tarafından 18-20 Temmuz tarihlerinde Çanakkale'nin Behramkale ilçesi Kadırgaburnu güneyi ile İzmir'in Çeşme, Karaburun, Dikili ve Seferihisar ilçesi Özdere açıklarında yapılan arama kurtarma faaliyetleri sonucunda, Myanmar, Afganistan, Suriye ve İran uyruklu oldukları tespit edilen 111'i erkek, 29'u kadın, 37'si çocuk 177 kaçak göçmen kurtarıldı.

Aynı dönemde Seferihisar ilçesi Özdere açıklarında, kız çocuğu olan bir kaçak, denizden ölü olarak çıkarıldığı arama kurtarma çalışmasında, kayıp olduğu değerlendirilen biri çocuk, 2 kaçak göçmeni arama çalışmaları ise sürdürülüyor.

Açıklamada ayrıca, göçmen kaçakçılığının önlenmesi için yıl başından bugüne kadar kadar Ege Denizi'nde, 194 olayda, 4 bin 407 göçmenin kurtarıldığı, 32 göçmen kaçakçısının da yakalandığı bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ege Denizi'nde Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement