Ege'de 51 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ege'de 51 Kaçak Yakalandı

Ege\'de 51 Kaçak Yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığının Ege Denizindeki denetimlerinde son iki günde 51 kaçak göçmen ile 3 insan kaçakçısı yakaladı.

03.11.2014 14:43  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım tarihinde Aydın'ın Didim ilçesi Tekağaç Burnu önlerinde tamamı Suriye uyruklu 5 erkek göçmen yakalandı. Yine aynı gün Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent açıklarında 4 erkek ve 4 kadın olmak üzere toplam 8 Suriye uyruklu göçmen ile bunları Yunan adalarına kaçırmaya çalışan bir Türk göçmen kaçakçısı yakalandı. Olayla ilgili soruşturmada ayrıca bir lastik bot ile bir göçmen kaçakçısı daha ele geçirildi.

2 Kasım'da ise İzmir'in Seferihisar ilçesi Teke Burnu açıklarında 29 erkek, 7 kadın ve 2 çocuk olmak üzere 12 Afganistan, 11 Eritre, 4 Irak, 1 Gambiya, 9 Komoros ve 1 Kamerun uyruklu toplam 38 göçmen yakalandı. Aynı gün Muğla'nın Bodrum ilçesi önlerinde Afganistan uyruklu 1 erkek göçmen kaçakçısı yakalandı.

GULET KARAYA OTURDU

Yine Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre dün Muğla'nın Marmaris ilçesi, Aksaz Turnalı kayalıklarında Suda isimli 23 metrelik Türk bayraklı bir guletin içinde 5 kişi ile birlikte karaya oturdu.

Bölgeye giden Sahil Güvenlik ekipleri teknedekilerin herhangi bir yardım ve tahliye talebinde bulunmaması, kenti imkanlarıyla kıyıya çekeceklerini söylemesi üzerine kaza yerinden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ege'de 51 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement