Efsane Dizi Game of Thrones'ta Büyük Sır Ortaya Çıkıyor - Son Dakika
Dünya

Efsane Dizi Game of Thrones'ta Büyük Sır Ortaya Çıkıyor

Milyonları ekrana çivileyen Game of Thrones'ta merakla beklenen soru yanıtını buluyor. Dizinin altıncı sezonunda Jon Snow'un annesinin kim olduğu belli olacak!

27.08.2015 11:24  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekrana geldiği 5 sezondur milyonları ekrana çivileyen Game of Thrones'da merakla beklenen soru yanıtını buluyor. Dizinin çekimleri devam eden 6'ncı sezonunda Jon Snow'un annesinin kim olduğu belli olacak.

YENİ SEZONDA CEVAP BULACAK

Hayranlarının soluğunu tutarak beklediği Game of Thrones'un 6'ncı sezonunda izleyenleri büyük sürprizler bekliyor. Dizinin 5'inci sezon finaliyle beraber Game of Thrones (Taht Oyunları) hayranlarının cevabını aradığı "Jon Snow öldü mü?" Sorusu ile birlikte en çok merak edilen sorulardan biri olan "Jon Snow'un annesi kim?" Sorusu da yeni sezonda cevap bulacak.

ALTINCI KİTAP BİTİYOR

Serinin ABD 'li yazarı George RR Martin, yeni sezon vizyona girmeden 'The Winds of Winter' isimli serinin 6'ncı kitabını bitirmeyi hedefliyor. Yeni kitapta daha önce Ned Stark'ın gayri meşru çocuğu olarak lanse edilen Snow'un annesi hakkında bilgi bulunacağı, bu bilginin büyük bir olasılıkla dizinin 6'ncı sezonunda da işleneceği belirtiliyor.

SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Merakla beklenen cevap için sosyal medyada onlarca teori dile getiriliyor. Bu teorilerden en dikkat çekeni ise Jon Snow'un Ned Stark'ın değil Robert İsyanı sonrasında öldürülen Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğu. 'R+L=J' olarak bilinen bu teoriye göre, isyanın başlamasına sebep olan Rhaegar Targaryen'ın Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna Stark'ı kaçırması aslında gizli kalmış bir aşk hikayesiydi ve Jon Snow, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğluydu.

Bu teoriye göre, isyanın sona ermesinin ardından Ned Stark yeğenini korumak için onu kendi çocuğu gibi tanıttı ve bu gerçeği herkesten gizledi.

BEKLENEN TARİH NİSAN 2016

Söz konusu teori sosyal medyada oldukça popüler olsa da yapımcı ve senarist ekip konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaya yanaşmıyor.
Görünen o ki hayranların cevabını merakla beklediği bu sorunun cevabını almak için Game of Thrones'un 6'ncı sezonu ile Nisan 2016'da beyaz ekrana dönmesini beklemek zorunda kalacağız.

Efsane Dizi Game of Thrones\'ta Büyük Sır Ortaya Çıkıyor

Son Dakika Dünya Efsane Dizi Game of Thrones'ta Büyük Sır Ortaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement