Bakan Ala'ya Konfeti İçinde Sahte Dolar Attılar - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala'ya Konfeti İçinde Sahte Dolar Attılar

Bakan Ala\'ya Konfeti İçinde Sahte Dolar Attılar

Erzurum'un İspir ilçesine gelen İçişeri Bakanı Efkan Ala'yı karşılama sırasında atılan konfetilerin içinden çıkan sahte dolarlar çevreye saçıldı.

14.03.2014 17:24  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un İspir İlçesi'ne gelen İçişeri Bakanı Efkan Ala, Türkiye'de istikrarı yok edip tekrar 90'lı yıllardaki gibi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere içeride ve dışarıdaki bugüç birliğine dur deme zamanı olduğunu söyledi. Bakan Ala'yı karşılama sırasında atılan konfetilerin içinden çıkan sahte dolarlar çevreye saçıldı.

Bayburt'tan helikopterle İspir'e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ile partililer eşlik etti. İspir'de coşkuyla karşılanan Bakan Efkan Ala vatandaşları selamlayarak seçim bürosu önüne gelince, partililer konfeti attı. Korumalar atılan konfetilerin içinden küçük ve sahte dolarlar olduğu görünce ayakkabıları ile dolarların üzerine bastılar. Yaklaşık 500 kişilik bir kalabalığa hitap eden Efkan Ala şunları söylediBiz en şiddetli bu ülkenin savunuculuğunu yapmış olan, bu zulmün bu ahlaksızlığın yıllarca savunuculuğunu yapmış olan, bayraktarlığını yapmış olan partililerle kol kola gezen böyle bir anlayışı tasvip edebilir miyiz Şimdi benim sizden bir istirhamım var. Bu gücü dışarıdan içeriden örselemeye çalışanlar değişik taktiklerle sizlere geliyorlar. Kimisi kapı kapı dolaşacakmış 'Ak Partiye oy vermeyin.' AK Partiye bu baş örtüsünü serbest bıraktı diye mi oy vermeyelim Kuranı Kerimi okullarda serbest bıraktı diye mi oy vermeyelim Hz. Peygamberin hayatını çocuklarımız öğreniyor, diye mi oy vermeyelim. Üçüncü köprü için havalimanı için hızlı tren için mi oy vermeyelim 'Neye vermeyelim kardeşim bunu nasıl söylüyorsun' diye soralım.

Bazı adayların seçildikten sonra AK Partiye katılmayı düşündüklerini iddia eden Bakan Efkan Ala, Değerli kardeşlerim, bize doğru zamanda doğru yerde duran adam lazım. Türkiye'de bu istikrarı yok edip tekrar 90'lı yıllardaki gibi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere içeride ve dışarıdaki bu güç birliğine 'dur' deme ve 'Türkiye'nin 2023 hedeflerine devam' deme, 'beraber yürümeye karar verdik' deme zamanıdır diye konuştu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala konuşmasının ardından İspir'e gelen Vali Ahmet Altıparmak ve beraberindekilerle birlikte cuma namazını Tuğrulşah Camisinde kıldı. Efkan Ala, İspir'de yemek yedikten sonra karayolu ile Pazaryolu ilçesine geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala'ya Konfeti İçinde Sahte Dolar Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement