Efeler Meclisi Çalışma Yönetmeliklerini Görüşecek - Son Dakika
Yerel

Efeler Meclisi Çalışma Yönetmeliklerini Görüşecek

Efeler Meclisi Çalışma Yönetmeliklerini Görüşecek

Efeler Belediye Meclisi pazartesi saat 18.00’de Efeler Belediyesi’nin meclis salonunda toplanacak.

01.08.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediye Meclisi pazartesi saat 18.00'de Efeler Belediyesi'nin meclis salonunda toplanacak. 11 maddenin görüşüleceği meclis toplantısında Belediye birimlerinin yetki ve sorumluluk alanları ile çalışma prensiplerinin kurallara bağlanması amacı ile hazırlamış olduğu görev ve çalışma yönetmelikleri görüşülecek.

Zabıt özetinin okunması ile başlayacak olan Efeler Belediye Meclisi'nin gündemi şöyle: "Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesine kuruluş protokolünde belirtilen yüzde 6,66 pay oranı ile Mülga Tepecik Belediyesi yerine katılımcı olunması ve 1 Asil 1 Yedek üye seçilmesi hususunun görüşülmesi.

Belediye birimlerinin yetki ve sorumluluk alanları ile çalışma prensiplerinin kurallara bağlanması amacı ile hazırlamış olduğu görev ve çalışma yönetmeliklerinin görüşülmesi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait; Şehir Temizliği ve Katı Atıkların kontrolü Hakkında Yönetmelik taslağının görüşülmesi.

Belediyemizce düzenlenen Amblem/Logo Tasarım yarışmasında 1.seçilen eserin Efeler Belediyesi Amblemi/Logosu olarak kabul edilip edilmeyeceği hususunun görüşülmesi.

Mali Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan Efeler Belediyesi 2014-2019 yılı stratejik planın görüşülmesi.

11.07.2014 tarih ve 29057 sayılı resmi gazetede yayınlanan Belediye Gelirleri Genel Tebliğinde belirtildiği üzere; 2464 sayılı kanunun 15. Maddesi,21. Maddesi, 56. Maddesi, 60. Maddesi ile 84. Maddesinde yer alan tarifelerde düzenlemeler öngörüldüğünden; 10.07.2014 tarih ve 70 nolu meclis kararı ile belirlenen Gelir Ücret tarifemizin maktu vergi ve harç tutarlarında düzenlemeler yapılması hususunun görüşülmesi.

2014 Yılı Belediyemiz Bütçesinde Mali Hizmetler Müdürlüğünün bütçe ödeneklerinde 058502 Ekonomik kodlu Büyükşehir Belediyelerine ayrılan Paylar ödenek tertibinde ödenek bulunmadığından, Mali Hizmetler Müdürlüğü bütçesi olarak; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37.maddesi gereğince 2 milyon X 8 ay = 16 milyon TL. ek ödenek bütçe kararı alınması hususunun görüşülmesi.

2014 Yılı Belediye Bütçesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün bütçe ödenekleri bulunmadığından, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bütçesi olarak; Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37.maddesi gereğince toplam 483.600,00-TL. ek ödenek bütçe kararı alınması hususunun görüşülmesi.

2872 Sayılı Çevre Kanunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunun ve Atık Su Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik gereğince; Belediyemiz evsel katı atıkların toplanması, nakli, taşınması ile yükümlü olduğundan, Evsel Katı Atık ücretlerinin su faturaları üzerinden tahsil edilebilmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (ASKİ ) ile protokol yapılması ve Belediye Başkanına Protokol yapmak üzere yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.

Zabıta Müdürlüğü Güvenlik Biriminde çalışan personele fazla mesai ücretinin ödenmesi hususunun görüşülmesi." - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Meclisi Çalışma Yönetmeliklerini Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement