Edirne'ye Yapılacak Havaalanı - Son Dakika
Yerel

Edirne'ye Yapılacak Havaalanı

Vali Şahin: "Teknik elemanlar gelip yer tespitinde bulunacaklar, sonra da bu konuyu bakanlığa ibraz edecekler" "Havaalanı projesinin gerçekleşmesiyle kentimiz turizmde büyük bir kazanım elde edecek"

16.12.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne yapılması planlanan havaalanı için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, ziyareti değerlendirdiği açıklamasında, Genel Müdür Turan ile Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hizmet verecek bir havaalanı yapılması konusunda görüştüklerini belirtti.

Teknik ekibin yer tespitinin ardından çalışmaların daha da hızlanacağını ifade eden Şahin,  şunları kaydetti:

"Havaalanıyla ilgili durumu değerlendirmek üzere gelen Genel Müdür Turan bizi ziyaret etti. Akabinde teknik elemanlar gelip yer tespitinde bulunacaklar, sonra da bu konuyu bakanlığa ibraz edecekler. Havaalanı projesinin gerçekleşmesiyle kentimiz turizmde büyük bir kazanım elde edecek. Havaalanı projesinin hızlı trenle perçinlenmesiyle ilimiz daha iyi, yaşanılabilir koşullara ulaşacaktır."

Vali Şahin, havaalanı çalışmalarına verdiği destek ve çabaları dolayısıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Lütfi Elvan ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'ye Yapılacak Havaalanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement