Grizu Patlamasında Yaralanan 2 İşçi İstanbul'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Grizu Patlamasında Yaralanan 2 İşçi İstanbul'a Getirildi

Grizu Patlamasında Yaralanan 2 İşçi İstanbul\'a Getirildi

Edirne'de dün kömür ocağında yaşanan grizu patlamasında yaralanan 3 kişiden durumu ağır olan 2 kişi İstanbul, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

14.11.2014 09:00  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde dün akşam saatlerinde kömür ocağında grizu patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 3 işçi yaralandı. Ptlamadan ağır yaralanan 2 işçi, İstanbul, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

NELER OLDU?

Uzunköprü İlçesi'nde kömür ocağında grizu patlaması sonucu 3 işçi yaralandı. Ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan yüzünde ve kollarında 3'ncü derece yanık oluşan 2 işçi İstanbul'a, diğer işçi ise Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne sevk edildi.

KÜÇÜK ÇAPLI GRİZU PATLAMASI

Olay, saat 19.00 sıralarında Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Altınyazı Köyü'ndeki Mustafa Kuru'ya ait kömür ocağında meydana geldi. İşçiler, 6 metre derinliğe indiği sırada küçük çaplı grizu patlaması meydana geldi. Kaza sonucu Nezi Ören (48), kardeşi Seyfi Ören (44) ve oğlu Muhammet Ören (25) yaralandı. Diğer işçiler tarafından kömür ocağından çıkarılan yaralılar ihbar üzerine gelen ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

İŞÇİLERDE YANIK OLUŞTU

Yaralılardan Muhammed Ören, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki yanık ünitesine, sağlık durumu ciddi olan ve yüzünde yanıklar oluşan Nezi Ören ve Seyfi Ören ise İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SON DURUM

Yaralı işçiler gece saat 01.00 sıralarında ambulanslarla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Madende çalışma durdurulurken, jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Maden ocağında da incelemeler yapılıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Grizu Patlamasında Yaralanan 2 İşçi İstanbul'a Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement