Edirne Belediyesi'nde Hayalet Korkusu - Son Dakika
Güncel

Edirne Belediyesi'nde Hayalet Korkusu

Edirne Belediyesi\'nde Hayalet Korkusu

Edirne Belediye Başkanlığı binasında gece yarısından sonra kapılardan gelen sesler, halk arasında büyük paniğe neden oldu.

30.08.2014 10:38  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanlığı binasında anlatılanlar göre son 6 aydır ilginç olaylar yaşanıyor. Gece yarısından sonra binadaki kapılardan sesler geliyor, ışıklar kendi kendine açılıyor, üst kattan ayak sesleri duyuluyor. Güvenlik kameraları incelendi ve görüntülerde bir siluet olduğu belirlendi. Belediye, inceleme başlattı.

KENTİ 'HAYALET' KORKUSU SARDI

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ne bağlı Yeniköy’de geçen ay köy ahalisi gulyabaniye benzeyen, geceleri ortaya çıkan, uzun boylu, beyaz kıyafetli, beyaz sakallı bir kişinin evlerin kapılarını zorladığını, pencerelerini taşladığını, bahçeleri dolaştığını ve korktuklarını söylemişti. Gulyabani bulunamadı. Olay kapandı. Şimdi de Edirne’de gulyabani olmasa da “hayalet” korkusu yaşanıyor.

GECELERİ AYAK SESLERİ DUYULUYOR

Edirne Belediye Başkanlığı binasında iddiaya göre, gece yarısından sonra binadaki kapılardan sesler geliyor, ışıklar kendi kendine açılıyor, üst kattan ayak sesleri duyuluyor. 6 aydır süren şikâyetler üzerine binaya getirilen imamın cinlere karşı etkili bazı sureler okuduğu bile söyleniyor. Güvenlik görevlileri binadaki kırmızı halılar üzerinde, ıslak ayak izleri gördüklerini anlatıyor. Gece duyulan ayak sesleri, ışıkların yanması ve kameralarda görünen siluete birçok güvenlik görevlisinin şahit olduğu da iddialar arasında.


Güvenlik kamerasında çekilen bu görüntü halk arasındaki paniği daha da artırdı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

İsmini açıklamak istemeyen bir güvenlik görevlisi, psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi görmeye başladığını ifade ediyor. Görevli, gece nöbeti sırasında belediye binasında yaşadıklarını "Açık ışık görünce gidip kapattım. Ancak bir süre sonra ışık tekrar yandı. Binada gezerken arkamda, etrafımda bir şeyin gezindiğini hissettim. Merdiven çıkan birinin ayak seslerini duydum ama baktığımda kimseyi göremedim” diye aktarıyor.

ATATÜRK'E BENZETEN VAR

Binada çalışanların konuştuğu tek konu, geceleri ortaya çıkan hayalet! Şikâyet ve korkunun artması üzerine belediyenin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler incelendi. Görüntülerde bir siluet olduğu belirlendi. Hatta bazı çalışanlar bunu Atatürk’e benzetti. 1 aydan bu yana gece 2 güvenlik görevlinin nöbetçi olarak belediyede kaldığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeloğlu, “Kamera kayıtları inceleniyor. Ne olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz” diyor.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Edirne Belediyesi'nde Hayalet Korkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • ali rıza: benim güvenlik görevlimi gulyabani kılığına girip korkuttular. ey pensilvanyaa :D 24 0 Yanıtla
  • UKKUS;: ATATÜRK emanetinin hesabını sormaya başladı. NUTUK'u gözden geçirmekte fayda var. . . 5 17 Yanıtla
  • istanbul: demeki o belediyede kul hakkı çok yeyilmiş 9 12 Yanıtla BUSELİK: GULYABANİ GELİP HESAP MI SORUYORMUŞ :)) TEY ALLAHIM YA ŞU VATANDAŞDAKİ KAFAYA BAK. . 0 0
  • edirneli abbas: bence geceler sn kemal kılıçdaroğlu kendi belediyelerini teftişe geliyor 9 6 Yanıtla
  • GERÇEKLER VE HAYALLER: İNSAN ALGISINDA, YORGUNLUĞA, STRESE, UYKUSUZLUĞA, SUSUZLUĞA, DEPRESYONA BAĞLI OLARAK BİR ÇOK GEÇİCİ BOZULMA OLABİLİYOR. . BAZAN GECE BİR IŞIK OYUNU BİLE ÇOK FARKLI ŞEYLERE DÖNÜŞEBİLİYOR. . BENZER BİR ÇOK OLAĞÜNÜSTÜ ŞEYİN ÜSTÜNE GİTTİĞİMDE HEPSİ YUKARDAKİ SEBEPLERLE AÇIKLANABİLİR OLAYLAR ÇIKTI. . ÜZGÜNÜM ARKADAŞLAR, , CİN, PERİ, HAYALET, KEPİZE, MELEK, MEHDİ, MESİH, AZRAİL, CEBARAİL, MİKAİL, BUNLARIN HİÇBİRİ MEVCUT DEĞİL. . KENDİNİZĞİ KANDIRIP ÇAREYİ BUNLARDAN BEKLEMEYİN. . EĞER BİR OLAĞANÜSTÜ OLAYLA KARŞILAŞIRSANIZ ÜSTÜNE GİDİN. . SIRADAN SEBEBİ OLAN BASİT BİR ALGI YANUILSAMASI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. . 6 YIL ÖNCE BİZİM KÖYDE BÜYÜK BİR AĞACA YASLANMIŞ OLAN KÖYLÜLERİN AĞACIN İÇİNDEN SES GELMESİYLE KORKUYLA KÖYE GİDİP ORTALIĞI AYAĞA KALDIRMASI SONUCUNDA, CESUR KÖYÜN ÖĞRETMENİNİN AĞACIN İÇİNDE SIKIŞMIŞ KALMIŞ SİNCABI ÇIKARMASI GİBİ. . 11 4 Yanıtla doğrgucu davuıt: insan algısı ile alakası yok sizin bahsettiğiniz yaratılmışları gidin birde bakırköy ve erenköydeki doktorlara sorun ne diyecekler ! bir zamanlar konuştuğumda bu hastaların asıl dertlerini söylesek bizim diplomalarımız iptal ederler demişlerdi gerisini szi düşünün ayrıca aynı zamanda aynı olay bizim büronun bulunduğu işhanındada olmuştu hadi o güvenlikçi yorgun peki biz 5 kişinin duyduğu sesler neydi bizim işhanımızda merdivenlerden gelen ayak sesleri tam önümüzden geçerek koridorun sonuna kadar giderer sonra geri döndü gitti senin gerçi inancın yok herhalde ne kadar anlatılsada başına gelmeden inanmazsın 0 0
  • KENAN: MİLADI BİTMİŞ BİR BİNA BU DA PARALEL LİN İŞİDİR:) 10 2 Yanıtla
  • GENÇ: BİR KAÇ KİŞİ SÖYLEMİŞ OLSA İNSAN İNANMAZ DA HERKESİN SÖYLEMESİ PENCERELERİNE GELMESİ FALAN ÇOK GARİP BİR DURUM BEN DE KÜÇÜKKEN YATSI VAKİTLERİ SIRASINDA KÖYDE SOKAKTA GİDERKEN KARŞIMDA KAFASINDA MİĞFER ASKERİ KIYAFETLER İÇERİSİNDE AYAĞINI 30 CM KADAR AÇMIŞ 4 YADA 5 METRE KADAR BOYUNDA BİR GÖLGENİN AYAĞA KALKMIŞ HALİNİ DÜŞÜNÜN ASKER GÖRMÜŞDÜM İNANIN ABARTI DEĞİL BU SÖYLEDİKLERİM GERÇEK ZANNEDERSEM AYNI ŞEYİ BİR KÖY İÇİNDE BİRDE FARKLI ZAMANLARDA KÖYÜN DIŞINDA GENE GECE GELİRKEN GÖRMÜŞDÜM 5 4 Yanıtla
  • cemşüt: bi tane fare kapanı alın içine 100 dolar koyun sabaha yakalamış olursunuz dingili 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement