Econ Harran Ekonomi Kongresi başladı - Son Dakika
Güncel

Econ Harran Ekonomi Kongresi başladı

Econ Harran Ekonomi Kongresi başladı

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği, 'Econ Harran 2014 Ulusal Ekonomi Kongresi' başladı.

24.10.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Econ Harran 2014 Ulusal Ekonomi Kongresi' Üniversite rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, GAP Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Haliliye Belediye Başkan Vekili Mehmet Faik Demir, Eyyubiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Elgül, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Prof.Dr Abuzer Pınar ve öğrencilerin katılımıyla başladı.

23–24 Ekim 2014 tarihlerinde iki gün devam edecek olan kongre açılış töreninde, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Prof.Dr Abuzer Pınar, iktisat Bölüm Başkanı Prof.Dr Nazım Kadri Ekinci birer konuşma yaptı.

102 bildirinin sunulacağı kongrede 24 oturum gerçekleştirilecek. Kongre katılan akademisyenler kongre sonunda Şanlıurfa'nın ören yerlerini gezecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Econ Harran Ekonomi Kongresi başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antakya'da Otomobilin Motor Bölümüne Sıkışan Kedi Yavrusu Kurtarıldı
    18:24 Antakya'da Otomobilin Motor Bölümüne Sıkışan Kedi Yavrusu Kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kedi yavrusu, yapılan kontrollerin ardından doğal ortamına bırakıldı.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor
    18:14 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatnamesi kapsamında Ordu'da ana arı yetiştiriciliği kursu düzenleniyor. Eğitimde, koloni bireyleri tanıma, üretim yöntemleri, kalite kontrolü gibi konular ele alınacak. Başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

  • Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor
    18:13 Tarım ve Orman Bakanı: Türk savunma sanayimizin ürettiği İHA'lar ve helikopterler orman yangınlarına güç veriyor

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türk savunma sanayisinin ürettiği Bayraktar TB2 ve Aksungur İHA'lar ile T-70 NEFES helikopterlerinin orman yangınlarıyla mücadelede önemli bir güç olduğunu belirtti. Yumaklı, Türkiye'nin iklim değişikliğinden en çok etkilenen ülkelerden biri olduğunu ve orman yangınlarıyla daha çok mücadele edileceğini söyledi. Ayrıca, orman teşkilatının teknoloji odaklı mücadelede önemli bir aşamaya geldiğini vurguladı.


Advertisement